Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO ŠTO KAŽE O BALDWINU: Prvi put nakon strašne tragedije, oglasio se otac ubijene snimateljice

Po prvi put nakon što se dogodila strašna nesreća na filmskom setu gdje je stradala snimateljica Halyna Hutchins, oglasio se njezin otac Anatolij Androsovič.

Halyna Hutchins Izvor: Profimedia

Pozornost svijeta trenutno je usmjerena na nehotične žrtve Aleca Baldwina, tragično preminulu snimateljicu Halynu Hutchins i ranjenog redatelja Joela Souzu.

Nesreća se dogodila na snimanju nezavisnog filma 'Rust', na ranču Bonanza Creek u Novom Meksiku prije dva dana. 42-godišnja snimateljica odmah je helikopterom prebačena u u sveučilišnu bolnicu New Mexico u Albuquerque gdje je preminula, dok je redatelj Joel Souza, koji je tom prilikom također ranjen, imao više sreće, te je preživio.

Alec Baldwin Izvor: Profimedia

Snimateljica i redatelj zadobili su prostrijelne rane kada je 68-godišnji glumac pucao iz filmskog rekvizita. Zatim ga je ispitala policija, a glumac nije prestajao plakati od tuge i šoka. 'Nema riječi kojima bih mogao izraziti tugu i šok nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku', poručio je glumac koji proživljava najgore dane u životu.

A sada se po prvi put od tragedije oglasio i otac ubijene Halyne. Naime, Ukrajinac Anatolij Androsovič kaže da su on i njegova obitelj potpuno shrvani, a za tragediju ne krivi glumca.

Povezane vijesti

'Još uvijek ne možemo vjerovati da je Halyna mrtva. Majka će joj poludjeti od tuge. Međutim, Aleca Baldwina ne smatram odgovornim. Odgovornost je na osoblju koje rukuje rekvizitima i oružjem', rekao je. Anatolij je dodao da je Baldwin bio u kontaktu s Halyninim suprugom Matthewom. Sada se bori da njegova supruga Olga i kći Svetlana odlete u SAD kako bi utješile Matthewovog i Halyninog devetogodišnjeg sina Androsa.

'Mali dječak je jako pogođen, izgubljen je bez majke', zaključio je.

Više fotografija supruga i sina nesretne snimateljice pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals