Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRENA I BOBA ZAVRŠILI NA SUDU: Tužio ih je obiteljski prijatelj i kum

Lepa Brena i Boba su još 2018. s Aleksandrom Vincićem pokrenuli biznis proizvodnje bijelog vina, no on više ne želi surađivati s njima, zbog čega potražuje svoj udio.

Lepa Brena i Boba Izvor: Instagram

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, Lepa Brena, i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović završili su na sudu zbog tužbe obiteljskog prijatelja i kuma Aleksandra Vincića, piše Kurir.

Supružnici su još 2018. s njim pokrenuli biznis proizvodnje bijelog vina, no Vincić više ne želi surađivati s njima, zbog čega potražuje svoj udio, točnije pola milijuna eura.

Lepa Brena i Boba Izvor: Instagram

Naime, Brena i Boba su imali hrpu novih ideja za razvoj biznisa. Međutim, neke od njih se nisu svidjele Vinciću pa im je savjetovao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su navodno krenule prve nesuglasice i trzavice.

Kum im je predložio kompromis, ali supružnici nisu pristali, zbog čega je on odlučio izaći iz biznisa. Tada je tražio da mu isplate sve što je do tada uložio, oko pola milijuna eura.

Lepa Brena i Boba Izvor: Instagram

Kako kaže izvor blizak pjevačici, Brena i Boba smatraju da njihov poslovni partner nije uložio toliko, u što su ga uvjeravali i nudili mu manju svotu novca. Kako Aleksandar nije pristao na to, zaprijetio im je tužbom, što je na kraju i napravio.

Fotografije Lepe Brene pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals