Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDITE LI SLIČNOST? Twitteraši uspoređuju Lady Gagu s legendarnom jugoslavenskom glumicom

Lady Gagu su usporedili s legendarnom jugoslavenskom glumicom Sekom Sablić.

Lady Gaga Izvor: Profimedia

Nekoliko tjedana ostalo je do premijere filma 'House of Gucci', a najveću pozornost privukla je glavna uloga Lady Gage koja je utjelovila najintrigantniju osobu obitelji, Patriziju Reggiani.

Lady Gaga Izvor: Profimedia

Nakon što su se na internetu pojavile prve fotke slavne pjevačice u novoj ulozi, korisnici Twittera na ovim prostorima usporedili su je s legendarnom jugoslavenskom glumicom Sekom Sablić. Naime, na društvenoj mreži je ovih dana osvanula hrpa objava o sličnosti između lika koji je Sablić igrala u 'Srećnim ljudima' i lika koji u 'House of Gucci' igra Gaga.

U nastavku pogledajte urnebesne objave:

Inače, Lady Gaga se za snimanje filma vrijedno pripremala te je čak talijanskim naglaskom govorila i izvan seta. O tome kakav će film imati utjecaj i hoće li ostaviti posljedice, pjevačica se najviše osvrnula na Guccijeve kćeri, Alessandru i Allegru, za koje zna da će im izlazak ovog filma biti iznimno težak, ali priznala je da je 'učinila sve što je mogla da odigra istinu.'

Nagrađivani redatelj Ridley Scott u filmu je okupio najveće zvijezde i dobitnike Oscara poput Lady Gage, Adama Drivera koji igra Maurizija Guccija, Jeremyja Ironsa i Al Pacina. Film prati život Patrizije Reggiani, udovice Maurizija Guccija koja je naručila ubojstvo svog bivšeg muža, zbog čega je i osuđena na 26 godina zatvora. Osim na stvarnoj životnoj priči, film se temelji i na knjizi Sare Gay Forden iz 2001, 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed'.

Uz pomoć suradnika, angažirala je Benedetta Ceraula da hladnokrvo ubije njenog bivšeg supruga. Ubojstvo se dogodilo 27. ožujka 1995., a tog dana samo je jedna riječ bila zapisana u dnevniku Patrizije Reggiani, 'paradeisos', što je grčka riječ za raj.

Povezane vijesti

Magazin

Royals