Na društvenim mrežama je prije kojeg vremena osvanula fotografija MarijeŠerifović dok je bila mala, a pratitelji su se oduševili vidjeti je u ružičastom, s konjskim repom.

Marija Šerifović karijeru nije gradila na skandalima, naprotiv, a iako su joj roditelji i sami velike zvijezde, nikad nije previše pričala o svom djetinjstvu.

Neke od detalja iz prošlosti otkrila je u svom dokumentarcu koji je prikazan na televiziji, a sada se na mrežama pojavila fotografija na kojoj Marija ima samo 3 godine, a pratitelji se slažu da bi je malo tko prepoznao u ovom izdanju.

Marija, koja je prepoznatljiva po svom sportskom stilu, na fotografiji pozira s dugom kosom spletenom u rep i u pastelno ružičastom izdanju, a fotku do sada nismo imali prilike vidjeti.

Sliku je pjevačica komentirala u svom stilu: 

- Nisam se zapravo uopće promijenila. I ja sjedim, živciram se kad me netko fotografira, isto volim samo japansko drvo trešnje, također sam tvrdoglava, najdraži stil su mi kratke hlače, majice i tenisice... Hmmm, možda sam neke stvari mogla i drugačije . Možda sam neke ljude mogla izbjeći. Možda sam se u nekom trenutku trebala ponašati malo mudrije. Možda sam mogla biti malo manje smeće prema nekim ljudima. Možda sam prema nekim ljudima mogla biti malo veće smeće ... možda. No, kad zbrojim i oduzmem, zadovoljna sam u kakvu sam osobu izrasla i naravno vježbam svaki dan da budem još bolja – napisala je Marija ispod fotografije.