Britney Spears (39) je napokon slobodna žena.

Gotovo 13 godina bila je pod kontroverznim skrbništvom svog oca Jamieja Spearsa zbog kojeg nije mogla samostalno donositi odluke niti raspolagati svojim novcem, no od sada će moći žvijeti punim plućima. Odluka suda momentalno je stupila na snagu.

'Najbolji dan na svijetu', poručila je pjevačica pored snimke koju je objavila na Instagramu, a ranije je s obožavateljima podijelila 10 pravila za sretan život.

'1. Smijte se kad god možete, čak i na svoj najgori dan ikad! 2. Muškarci, morate svoje žene održavati zadovoljnima.. ako nećete, platit ćete to paklom! 3. Vratite se držanju za ruke ako ste u vezi i sjetite se kakva je to velika stvar bila za vas kada ste imali 13 godina! 4. Nikad ne idite gladni u krevet. 5. Puno spavajte.. drugo može čekati. Mislim, to je tvoj san! 6. Jedite nešto slatko. To te čini sretnim! 7. Nemojte se bojati biti budalasti i nasumično zagrlite nekoga! 8. Puno se smijte. 9. Plačite kada vam je to potrebno. 10. Izgovarajte svoje molitve', napisala je Britney u jednoj od novijih objava.

Životna pravila, kojih se drži pjevačica, su oduševila njezine obožavatelje.

'Sviđa mi se ovo', 'Volimo te', 'Hvala na ovom', 'Govoriš kao prava kraljica', 'Hvala na podsjetniku', komentirali su.

Britney će se tako napokon moći udati za zaručnika Sama Asgharija s kojim je posljednjih godina u sretnoj vezi, točnije od 2016. godine. Ipak, dio obožavatelja smatra kako je 27-godišnji model i fitness trener iskorištava zbog novca i slave.