Britney Spears (39) nakon 13 godina se nedavno oslobodila starateljstva, koje je njen otac Jamie Spears imao nad njom, ali izgleda da njezin život i dalje u mnogočemu ovisi o njemu.

Naime, pjevačica mora čekati službenu odluku suca,koji vodi njen slučaj pa će tek onda moći isplanirati svadbu sa osobnim trenerom Samom Asgharijem (27). Par se zaručio u rujnu i Britney je već, kako pišu strani mediji, pripremila predbračni ugovor, no sve je palo u vodu zbog njenog oca Jamieja.

Dok se konačno sudski ne riješi pitanje starateljstva zbog kojeg je pjevačica je jako patila, neće moći kupiti kuću, vjenčati se niti dobiti djecu. Treba se utvrditi je li kontrola Britney i dalje potrebna, izvijestio je TMZ. Tek nakon toga će ona moći sklopiti prebračni ugovor i zakonski se udati.

Jamie je suspendiran s mjesta staratelja krajem rujna, a u međuvremenu je sud zadužio kalifornijskog računovođu Johna Zabela da brine za financije pjevačice.

Podsjetimo, osobni trener i model Sam je zaprosio Britney u njezinom domu i ona se brzo pohvalila cijelom svijetu preko Instagrama. 'Ne mogu je*eno vjerovati', napisala je i snimka je u nekoliko sati skupila milijune lajkova.

Ipak, dosta njenih obožavatelja se nije radovalo zarukama nego su ju upozorili da zaštiti svoje bogatstvo procijenjeno na 200 milijuna dolara od Asgharija.

Inače, pjevačica iza sebe ima dva braka. Za Jasona Allena Alexandera se udala 2004. u kapelici u Las Vegasu. Njihov brak je trajao samo 55 sati, a Britney je nedavno otkrila da ju je majka natjerala da ga poništi.

Nakon toga se udala za repera Kevina Federlinea (43) od kojeg se razvela nakon tri godine, 2007., a imaju sinove Seana i Jaydena za čije su se skrbništvo borili.

Fotografije Britney sa zaručnikom Samom i bivšima pogledajte u galeriji. 

Profimedia Britney Spears