Asocijacija na splitsku pjevačicu JelenuRozgu mnogima je odlična glazba, ali i izvrstan stil i izgled koji je godinama intrigira. Mnogi se pitaju kako Jelena uspijeva uvijek biti u top formi.

'Vjerojatno tempo života, energija, genetika, bivši balet. Malo po malo. Priznajem da ima malo sreće s obzirom da se ne opterećujem previše prehranom', odgovorila je Jelena za srpske medije.

Pjevačica plijeni pažnju i svojim stilom. Na pozornici je vidimo u elegantnim haljinama, izazovnijim modnim izdanjima, ali i u originalnim kostimima.

jelena rozga
Instagram 

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica i danas žari i pali pozornicama, a domaći mediji godinama joj tepaju da izgleda poput djevojčice. Preciznije, pjevačica kao da nije ostarjela niti dana otkad se prvi put pojavila na estradi.

Bilo je to davne 1996. godine kada je postala glavna pjevačica Magazina, a to je ostala sve do 2006. godine kada se odlučila za jednako uspješnu solo karijeru. 'Oprosti mala' bio je njezin prvi samostalni album, a od tada, Jelena je jedna od najzaposlenijih dama na domaćem zvjezdanom nebu.

jelena rozga
Instagram 

Pjevačica Jelena Rozga visoka je 170 cm i teška 55 kilograma. Ona ne pazi na prehranu niti vježba te da svoju savršenu liniju duguje genima. Kako zna reći, istroši se na koncertima, jede sve, ali prije će pojesti kvalitetan obrok nego burek. Ni u snovima ne bi pojela hamburger, ali ne voli ni dalmatinski pršut. Obožava razne juhe koje joj kuha mama.

"Jedino što ne volim jesti su tripice, pršut i janjetina, sve ostalo jedem. Ali svaki dan moram pojesti juhu. Nisam često u kuhinji i oslanjam se na maminu dalmatinsku spizu, ali volim kuhati za prijatelje. Nisam iskusna kuharica, uglavnom kuham jednostavne stvari, npr. tortilje, lazanje i špagete bolonjez te maneštru od povrća", kaže pjevačica.

jelena rozga
Instagram