Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROCURILI MAILOVI ELONA MUSKA: Ako menadžeri u Tesli ne naprave jednu od ove tri stvari, dobit će otkaz

Autor Jelena Mileusnić

Elon Musk sa svojim zaposlenicima često šalje obavijesti putem maila, a nedavno su procurila dva njegova maila koja je poslao radnicima.

 Elon Musk Izvor: Profimedia

Da šef Tesle, Elon Musk, voli masovnu komunikaciju vidljivo je i na njegovom Twitteru na kojem često objavljuje poruke za mnoštvo, a sa svojim zaposlenicima rado komunicira putem maila.

Ovog su listopada u javnost procurila dva njegova maila namijenjena zaposlenicima Tesle. U jednom govori o tome kakav je njegov stav prema slušanju glazbe u tvrtki, a drugim ih jednostavno podsjeća tko je šef.

Prema pisanju CNBC-a koji ima uvid u tu prepisku, u prvoj poruci Musk navodi da podržava to da njegovi zaposlenici uživaju u glazbi jer smatra da je to jedna sitnica koja će ih držati u dobrom raspoloženju na poslu.

Napisao je da mu ne smeta da zaposlenici slušaju glazbu kroz slušalice sve dok im je jedno uho slobodno kako bi mogli čuti sigurnosna upozorenja u tvornici. Dodao je i da se slaže s puštanjem glazbe na zvučnike ako se zaposlenici uspiju dogovoriti oko toga što će se puštati. Na kraju je pozvao zaposlenike da mu se jave sa svojim prijedlozima oko toga što bi im moglo popraviti dan na poslu budući da mu je 'stalo da se svaki dan vesele dolasku na posao'.

Drugi mail je napisan u oštrijem tonu i njime zaposlenicima daje do znanja što se od njegovih menadžera očekuje kad im pošalje mail s uputama. Naveo je tri opcije.

Prva opcija je da mu se točno objasni u čemu je u krivu, jer kako kaže, ponekad je i on jednostavno u krivu. Druga opcija je da zatraže pojašnjenje ako im nije jasno što traži od njih. Treća je da naprave točno onako kako im je rekao.

'Ako ne napravi ni jedno od navedenog, menadžer će odmah morati dati ostavku', zaključio je Musk.

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image