Anastasia Karanikolaou jedna je od najboljih prijateljica Kylie Jenner i tako je postala poznata.

Popularnija pod nadimkom Stassie Baby, ova mlada dama počela je s objavljivanjem fotografija na Instagramu, a onda se počela družiti s Kylie i to je bilo dovoljno da je počnu prepoznavati svjetski modni brendovi i gotovo 11 milijuna obožavatelja koje trenutno ima na spomenutoj mreži.

Preciznije, Kylie i grčka bogatašica poznaju se iz škole, no intenzivnije su se počele družiti tek kad je Stassie na mjestu najbolje prijateljice zamijenila Jordyn Woods. Također, Instagram senzacija potpuno je promijenila izgled po uzoru na mladu milijarderku, što je dodatno utjecalo na njezinu popularnost.

Ona također vrlo otvoreno govori o stvarima koje je radila na sebi pa je tako priznala filere u usnicama i grudi, ali šuti o tome da je korigirala nos i jagodice, povećavala stražnjicu...

Paparazzi su je nedavno snimili na plažama Miamija, a nije bilo teško zaključiti da Stassie izgleda nešto drugačije nego na obrađenim fotografijama koje objavljuje na mrežama.

Iako se pokušala sakriti ispod šilterice, nije uspjela promaknuti objektivima, a njezino lice već s 23 godine izgleda prilično deformirano.

Anastasia je inače kći grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua, dok joj je mama Nicolette kućanica. Stassie ima i sestru Alexiju koja je također poznati model, no potpuno je jasno kako su se djevojke 'probile'.

Profimedia Anastasia Karanikolaou uživo izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu