Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UVIJEK NOSE PERIKE, NO OVO JE TUŽNIJA REALNOST: Ovako izgleda prirodna kosa Kardashian-Jenner sestara

Kardashian-Jenner sestre obožavaju mijenjati svoje frizure svakih nekoliko tjedana te su upravo zato mnogi zaboravili kako uopće izgleda njihova prirodna kosa.

Kardashian-Jenner sestre Izvor: Instagram

Od vatreno crvenih do zelenih i plavih nijansa, Kardashian-Jenner sestre zaista su kroz tolike godine karijere profurale sve moguće boje kose. Ipak, najčešće je riječ o perikama koje veoma dobro zamijenjuju njihovu pravu kosu, ali upravo se zato mnogi često pitaju kako uopće izgleda njihova prirodna kosa?

Kada je Kylie Jenner u rujnu ove godine odgovarala na 73 pitanja s Vogueom, otkrila je kako je jedan od najluđih tračeva koji je čula o sebi taj da su sve sestre, zapravo, ćelave. Tko bi se uopće čudio tome kada u jednom tjednu promijene nekoliko perika? 

Iako njihove perike najčešće sežu do stražnjice, sestrama je prirodna kosa u najviše slučajeva ošišana do ramena kako bi ostala zdrava.

Ipak, nju pokazuju u iznimno rijetkim slučajevima jer su dugačke perike njihove omiljena kombinacija uz sve outfite. A kako izgleda njihova prirodna kosa, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals