Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NAJBOGATIJI JE ČOVJEK NA SVIJETU, A SIN MU SE IGRA S KOSOM': Užas na glavi Elona Muska postao predmet šala

Nova frizura Elona Muska privukla je veliku pozornost javnost pa je brzo postao jedna od glavnih tema na Twitteru.

 Elon Musk Izvor: Profimedia

Elon Musk (50) iznenadio je javnost prije nekoliko dana promjenom imidža, a ne prestaju šale na njegov račun na društvenim mrežama.

Najbogatiji čovjek na svijetu, čija se imovina procjenjuje na 296 milijardi dolara, odlučio se za mohawk frizuru za koju mnogi vjeruju da je bila loša ideja. Riječ je o frizuri kod koje se najčešće obriju obje strane glave, a u sredini se ostavi traka zamjetno duže kose. Nekad su po njoj bili prepoznatljivi buntovnici i punkeri. 

 Elon Musk ima mohawk frizuru. Izvor: Profimedia

Musk je zbog ove promjene postao jedna od glavnih tema na Twitteru. 

'Povećajte poreze Elonu Musku zbog ove frizure', 'Mislim da sam imao ovakvu frizuru u 7. razredu', 'Natječe se s Kim Jong-unom i Mattom Gaetzom za nagradu za frizuru godine', 'Jedan korak bliže k zlom geniju', 'Dovoljno star da ima unuke, a pretvara se da ima 27 godina. Tužno', 'Stvar je da Elon ima dovoljno odvjetnika među svojim osobljem da tuži nekog zbog ove grozne frizure', 'Najbogatiji je čovjek na planetu, a dopušta sinu da mu se igra s kosom', neke su od šala. 

Inače, milijarder je u rujnu prekinuo trogodišnju vezu s pjevačicom Claire Elise Boucher (33) koja je poznatija kao Grimes. Elon je rekao da su ostali u dobrim odnosima i zajedno će brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

'Razdvojili smo se, no i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo', istaknuo je milijarder.

'Moj rad na SpaceX i Tesli zahtijeva da budem u Teksasu ili putujem u inozemstvo, dok je ona primarno u Los Angelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susjednoj sobi', dodao je Musk.

Grimes je prije nekoliko mjeseci iznenadila javnost kada je ispričala da se ne identificira kao majka. Istaknula je da ne voli da ju sin, čija je kratka verzija imena samo X, zove mamom nego njezinim imenom Claire.

'Rođenjem bebe doživjela sam veliki preporod, umjetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne poistovjećujem s tom riječju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove Claire i nikad mi ne kaže: 'Mama'. Možda on osjeća moju odvratnost prema toj riječi', ispričala je pjevačica.

'Ne znam zašto osjećam gađenje prema toj riječi jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu se identificirati s time, čudno je', dodala je.

Više fotografija milijarderove frizure pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image