Pjevačica Marija Husar Rimac uživa u obiteljskoj idili.

Podsjetimo, pjevačica i suprug Vjekoslav u veljači ove godine su postali roditelji po drugi put, a u obitelj Rimac je stigao još jedan dječak, Niko.

Bratu se posebno razveselio njihov sin Ivan čije je rijetke fotografije Marija podijelila na Instagramu. Naime, obitelj je dom pronašla u Samoboru, a kada je pao prvi snijeg, Ivan je u dvorištu kuće izradio snjegovića. Ponosna mama tako se pohvalila kako je izgledala izgradnja snježne skulpture.

'Uspjeli smo prije nego se otopi snijeg. Koja radost! Naši snjegovići. Nadam se ne i zadnji ove godine', poručila je uz objave na Instagram storyju. Bivša članica grupe Divas pohvalila se i novom frizurom, odnosno šiškama koje su trenutno pravi hit među pripadnicama ljepšeg spola.

'Ja koja sam uvijek imala kose za tri glave sad se ne mogu time pohvaliti. Nakon poroda mi se kosa dosta prorijedila i nakon dugog promišljanja pale su šiške', poručila je 46-godišnja pjevačica.

Podsjetimo, Marija je za Story.hr u listopadu potvrdila da joj u ovoj, 2021. godini stiže bebica. Kako je i sama tada rekla putem društvenih mreža, ovu trudnoću smatra darom od Boga, upravo zato što je stigla onda kada su se ona i suprug Vjekoslav najmanje nadali.

Pjevačica je od 2009. godine u sretnom braku s Vjekoslavom za kojeg nikad nije skrivala kako joj je najveća podrška u svemu.