Najpoznatija domaća violončelistica, Ana Rucner, već godinama na našoj sceni reda samo uspješnice, a i njezin je ljubavni život oduvijek pod budnim okom javnosti.

Naime, 2006. se godine udala za Vladu Kalembera, a zajedno su dobili i sina Dariana. Razveli su se 2014. godine, a do danas su ostali u odličnim odnosima. Štoviše, i dalje surađuju, a nedavno su čak i održali koncert na kojem im se pridružio i Anin sadašnji partner, bubnjar Marko Duvnjak.

'Općenito je važno imati dobre i korektne odnose s ljudima s kojima smo svakodnevno okruženi. Roditelji su najveći djetetov oslonac u odrastanju i životu i upravo zbog djetetove stabilnosti taj odnos mora biti čvrst i temeljen na povjerenju. Nema toga što se ne može riješiti, ako to dvoje ljudi žele', rekla je Ana u kolovozu za Story.hr.

A sada su u javnost isplivale stare Anine fotografije nastale prije 16 godina koje su pokazale koliko se promijenila od početaka karijere. Nastale su na proslavi Alke Vuice koja je tada, 2005. godine, obilježila 15 godina na estradi.

Kako je Ana Rucner izgledala 2005. godine
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Fotka je nastala jednu godinu prije nego što se udala za Kalembera, a svi zajedno možemo zaključiti da zaista stari kao vino.