24- godišnja Jordyn Woods, bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner, privukla je pažnju paparazza u uskom i prozirnom kombinezonu prilikom proslave 15. rođendana svoje sestre u West Hollywoodu.

Jordyn Woods na proslavi 15. rođendana njezine sestre
Profimedia 

Jordyn čini se obožava uske kombinezone, pa je tako na svom Instagram profilu također pozirala u oskudnom komadu za novogodišnju noć koji je izazvao brojne komentare, a neki od njih vezani su i za skandal iz 2019. čiji su akteri Tristan Thompson, Khloe Kardashian, Kylie Jenner te sama Jordyn.

'Treba li se Khloe Kardashian konačno ispričati što je prvotno optužila Jordyn da joj je uništila obitelj zbog skandala iz 2019.?', 'I pokušali su okriviti Jordyn Woods za prevaru?', 'Prekrasne vijesti. Ono što Khloe treba učiniti je ispričati se Jordyn Woods', samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije.

Jordyn Woods prestala je biti dio života Kylie Jenner kada se saznalo za skandal.
Profimedia 

Prisjetimo se najvećeg celebrity skandala 2019. godine o kojem je brujio čitav svijet.

Naime, tada je bivša najbolja prijateljica Kylie Jenner na jednom partiju završila s dečkom i ocem djeteta Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom, koji je sada ponovno prevario Khloe i napravio dijete fitness trenerici Maralee Nichols.

Tristan Thompson po treći put je prevario Khloe Kardashian s kojom ima kćer True.
Profimedia 

Iako prevara Tristana i Jordyn nikada nije dokazana i danas mnogi misle da je sve inscenirano maslo 'mozga obitelji Kardashian' Kris Jenner, pogledi su bili uprti u Kylie i to što će ona učiniti. Na kraju se dogodilo sljedeće: Jordyn je prestala biti dio njezinog života, a zamijenila ju je Anastasia Karanikolaou poznatija kao Stassie.

U galeriji pogledajte više fotografija Jordyn Woods.

Profimedia Jordyn Woods pobijedila je Kardashianke u njihovoj igri i dokazala da nije glavni krivac zbog poljupca sa Tristanom Thompsonom.