Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVIM POTEZOM POTVRDIO VEZU S ANGELINOM JOLIE: Tvrdila je da su prijatelji, a s nekoliko je riječi pjevač pokazao istinu

Da su glumica Angelina Jolie i glazbenik The Weeknd zajedno šuška se već mjesecima, a je li napokon stigla i potvrda odnosa?

Šuška se već nekoliko mjeseci da su The Weeknd i Angelina Jolie zajedno Izvor: Profimedia

Prije nekoliko mjeseci, medijima je krenula kolati priča da holivudska ljepotica Angelina Jolie ljubi 15 godina mlađeg glazbenika The Weeknda. Iako su ih usnimili dok su zajedno odlazili na večeru u jedan poznati restoran u Santa Monici, mnogima je ova vijest bila prečudna za povjerovati.

Šuška se već nekoliko mjeseci da su The Weeknd i Angelina Jolie zajedno Izvor: Profimedia

Pogotovo zato što je nakon toga ljepotica viđena sa svojim bivšim suprugom Jonny Lee Millerom kod kojeg je odlazila u stan. Ni Angie ni The Weeknd nisu bili raspoloženi komentirati svoj odnos o kojem se šuškalo, sve do sada. Naime, istina je ispričana na novom glazbenikovom albumu koji je svijet željno iščekivao. 

Kada je album 'Dawn FM' ugledao svjetlo dana, mnogima je za uho posebno zapela pjesma 'Here We Go... Again'.

'A moja nova djevojka, ona je filmska zvijezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvijezda...', glasi dio pjesme koja je svakako potencijalni dokaz njihove misterizone veze.

Društvene su mreže 'izgorjele' zbog komentara obožavatelja, a mnogi su ovo shvatili službenom potvrdom onoga što se dugo nagađalo.

Inače, The Weeknd i Angelina prvi su put snimljeni zajedno u javnosti u Santa Monici krajem lipnja ove godine. Tada je nakon izlaska svatko otišao svojoj kući i vijest o njihovoj vezi je bila veliko iznenađenje jer nije bilo ranije poznato da su prijatelji, a kamoli nešto više od toga.

Njihove jedine zajedničke fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals