Pjevačica Katy Perry (37) na Instagramu je čestitala rođendan svom zaručniku, glumcu Orlandu Bloomu.

'Sretan 45. najljubaznijem, najdubljem, najduhovnijem, seksi i jakom muškarcu kojeg poznajem. Hvala ti što si mi stalni kompas, nepokolebljivo sidro i što mi donosiš radost života u svaku sobu u koju uđeš. Ti si ljubav i svjetlo mog života. Zahvaljujem svojim sretnim zvijezdama na tebi i na našoj dragoj kćeri', napisala je Perry.

Čestitkama su se pridruži i njezini obožavatelji. Orlando Bloom je u četvrtak proslavio 45. rođendan, a s pjevačicom, s kojom ima kćer, je u vezi s prekidima već nekoliko godina. Trenutno su zaručeni, a njihova ljubav do sada je prošla kroz razne oluje.

Naime, par je prvi put u vezi bio od siječnja 2016. godine, ali su se razišli u veljači sljedeće godine. I tada je nastala drama. Perry se nikako nije mogla pomiriti s prekidom. Priznala je kako se nakon prekida slomila. Otkrila je da se borila s mislima da si oduzme život.

Taj poriv pojačao je i neuspjeh njezinog albuma 'Witness' koji je izdala te godine. Ono što ju je spasilo od tragičnog čina bila je, kazala je, zahvalnost.

Orlando Bloom i Katy Perry nakratko su prekinuli
Profimedia 

'Karijera mi je išla uzlaznom putanjom, sve do jednog trena kad se dogodio mali pomak i pad, iz vanjske perspektive. Ali za mene je to bio golemi pad. Toliko sam sebe dala u pjesmu i karijeru i onda još prekinem s dečkom, doslovno sam pukla na pola', kazala je Perry. Ranije je priznala kako se prije nego je ostala trudna, 2017. i 2018. godine borila s depresijom.

'Postala sam depresivna i nisam željela izaći iz kreveta. U prošlosti sam znala prevladati takve trenutke, ali tada sam se zaista stropoštala niz previše stepenica. Morala sam krenuti na putovanje prema ozdravljenju psihe', otkrila je Perry. Nasreću, par se pomirio u veljači 2018., sljedeće godine su se zaručili, a 2020. dobili kćer.

Pogledajte galeriju zaljubljenog para.

Profimedia Katy Perry i Orlando Bloom prekidali su i mirili se