Ana Rucner (39) izgradila je uspješnu glazbenu karijeru, a mnogi je smatraju jednom od najljpših Hrvatica.

Violončelistica stari poput vina i to dokazuju i njezine fotografije iz 2005.Tada je imala 22 godine i s majkom Snježanom Rucner pojavila se na humanitarnoj reviji. Izgledala je odlično s trakom u kosi koja je nekad bila popularni modni dodatak.

Otada se promijenila tek jedna stvar, postala je svjetski poznata violončelistica. Ana je ljubav prema glazbi naslijedila od roditelja, majke koja svira violončelo poput nje i oca Dragana koji je violist. Njen brat Mario je također glazbenik i svira violu.

Ana Rucner je jako bliska s roditeljima i svira violončelo poput njezine majke Snježane Rucner.
Davor Puklavec/PIXSELL 

'Moja majka je moj ponos, moja kraljica. Uvijek je bila požrtvovna i brižna osoba prema svima, a brata i mene uvijek je stavljala ispred svega. Ona je moja najbolja prijateljica', rekla je Ana u intervjuu za Story. Glazbenica je istaknula da je jako povezana s roditeljima i žive stan do stana.

Inače, Ana se 2006. udala za 30 godina starijeg Vladu Kalembera, a zajedno su dobili i sina Dariana. Razveli su se 2014., no do danas su ostali u odličnim odnosima. Štoviše, i dalje surađuju, a nedavno su čak i održali koncert na kojem im se pridružio i Anin sadašnji partner, bubnjar Marko Duvnjak.

Više fotografija Ane pogledajte u galeriji. 

Robert Barilla, Frano Ožbolt i TZ Bol, Instagram Ana Rucner stari poput vina i sve bolje izgleda.