Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOSAD NEVIĐENA FOTOGRAFIJA KARLEUŠE S DUŠKOVOM OBITELJI: Otkriva jedan detalj iz njihovog privatnog života

Autor Ante Ferara

Na fotografiji se uz Jelenu Karleušu i Duška Tošića nalaze njegovi roditelji i sestra te se čini kako se svi odlično slažu.

 Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su dobili dvije kćeri Izvor: Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić danima pune stupce medija u regiji nakon što ju je on navodno nakon svađe pljunuo i ošamario, a tome je svjedočila i njezina najbliža rodbina.

Duška je nakon toga ispitala policija i prema pisanju Kurira policajcima je rekao da je šokiran jer je Jelena tako nešto prijavila policiji.

Mediji često nagađaju o Jeleninom odnosu sa suprugovom obitelji, a na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj se svi nalaze zajedno. Duškovi roditelji, njegova sestra s kćeri, Duško i Jelena te njihove kćeri zajedno su snimili obiteljsku fotografiju. Kako se na fotografiji čini, svi se slažu, a nogometaševa obitelj se prema pjevačici odnosi s poštovanjem.

Posljednji skandal između Duška i Jelene komentirala je nedavno i njegova majka Nikoleta Tošić koja je rekla da njen sin nije nikoga udario.

'Čujem što se sve piše i vjerujte mi da mi, kao majci, nije ugodno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije točno. Novine, naravno, imaju pravo pisati, tu ništa ne mogu’, rekla je za portal Republika.rs. Za daljnje komentare Nikoleta nije bila zainteresirana.

Jelena i sedam godina mlađi Duško u braku su od lipnja 2008. godine, a nitko im nije prognozirao sretnu budućnost jer je Jelena već imala status zvijezde dok je Tošić tek započinjao svoju sportsku karijeru.

 Nikoleta Tošić brani sina Duška Tošića Izvor: YouTube

'Odrastao je u domu jer su mu roditelji bili jako siromašni. Rano je počeo trenirati nogomet u zrenjaninskom Proleteru. To je bio njegov bijeg od kuće. Sa 16 godina kupio ga je OFK Beograd. Kasnije sam saznala od njegovih prijatelja iz OFK-a Beograd da je soba u kojoj je živio bila oblijepljena mojim posterima. Na kraju balade, oženio se ženom s postera i napravio joj dvoje djece. To je divna dirljiva priča', rekla je jednom prilikom Karleuša.

Tošićevo djetinjstvo bilo je teže od Jeleninog. 'Duško je imao jako teško djetinjstvo. Njegovi su roditelji bili siromašni, ali pošteni i dobri ljudi. S obzirom na to da je želio igrati nogomet, otac ga je nakon što je završio osnovnu školu odveo u Zrenjanin kako bi se školovao, ali i igrao nogomet.

 Duško Tošić odrastao je u neimaštini Izvor: Instagram

Odlazak iz malog sela u grad za njega je bio ostvarenje sna. Znao je roditeljima ljubiti ruke kada bi došao kući jer su mu ispunili želje i poslali u internat. Nije ga zanimalo što je u njemu živio s napuštenom djecom. Pa što bi bilo od njega da je ostao u selu? Ništa', rekao je jednom prilikom izvor blizak obitelji.

'Sjećam se da je Duško molio susjede da kod njih gleda utakmice jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sjedio bi na krevetu, a lopta bi mu bila ispod nogu. Događalo bi se i da zaspe uz televizor pa bi ga otac u naručju nosio kući. Duško je klasičan primjer kako se iz blata može doći do vrha', zaključio je isti izvor.

U galeriji pogledajte fotografije Jelene i Duška.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image