Naša najbolja bacačica diska, 31-godišnja Sandra Perković, u sretnoj je vezi sa svojim trenerom, 38-godišnjim Edisom Elkasevićem, a danas su proslavili i veliku godišnjicu svoje ljubavi.

Naime, zajedno su već deset godina, a poseban je dan Sandra obilježila i na svom Instagramu gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju uslikanu ispred Vječne vatre u Sarajevu.

'Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu, jedini moj. Sretnih nam deset godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova. Sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke! Volim te!', napisala je Sandra.

Inače, naša sportašica gostovala je u prvom ovogodišnjem podcastu Ane Radišić gdje se osvrnula i na vezu s Edisom. 

'Zahvalna sam svom pokojnom bivšem treneru Ivanu Ivančiću preko kojeg smo se upoznali. Jako sam sretna s Edisom privatno, ali i profesionalno. Mi dijelimo ljubav prema rezultatu, on je sa mnom u svemu. Zahvalna sam na njegovom poštovanju i tome što me pušta da sam to što jesam. Veliki smo tandem, pašemo si i privatno i profesionalno. Ali nije da se ne svađamo', uz smijeh je ispričala Sandra

Sandra Perković i Edis Elkasević zajedno su deset godina
Instagram 

A upoznali su se kada je ona imala 15 godina.

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru', ispričala je u rujnu 2020. godine za IN magazin.

Sandra Perković i Edis Elkasević zajedno su deset godina
Instagram 

'Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikada neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom', dodala je.

Više fotografija para, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Sandra Perković i Edis Elkasević zajedno su više od deset godina