Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

URŠULA TOLJ NAPRAVILA POMUTNJU ZBOG NAOČITOG PRATITELJA: Dobro je poznat javnosti, no njegovo vrijeme tek dolazi

Autor Ena Domić

Uršulu Tolj i glazbenika Tea Grčića povezuje uspješna suradnja.

 Uršula Tolj i Teo Grčić na premijeri novog albuma Saše Matića Izvor: Igor Soban/PIXSELL

Jeleni Rozgi za Valentinovo nije bilo teško 'potegnuti' iz Splita u Zagreb da podrži svog prijatelja i kolegu Sašu Matića.

Iako su godinama dobri prijatelji, duet dvoje pjevača, koji su s pravom stekli veliku popularnost u cijeloj regiji, dugo se čekao, a onda su Jelena i Saša zapjevali pjesmu 'Ti i ja' i već se prvi dan vinuli u vrh YouTube trendinga u regiji.

Saša je u Zagrebu promovirao svoj deseti album 'Dva života', a među onima koji su ga podržali bila je i Uršula Tolj, dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a koja je prošle godine dobila otkaz na mjestu urednice Dore.

 Uršulja Tolj i Teo Grčić na promociji albuma Saše Matića Izvor: Robert Gašpert

Uršula je bila u društvu naočitog muškarca i u zanimljivoj kombinaciji, no ne radi se o novom partneru, već o sve poznatijem domaćem pjevaču Teu Grčiću s kojim Uršula poslovno surađuje te ovo nije prvi put da su viđeni zajedno.

Teo Grčić djeluje pod Hit Recordsom, a njegov singl prvijenac zove se 'Tragovi'. Upravo mu je za ovu emotivnu baladu tekst napisala Uršula.

Teo Grčić Tragovi
Izvor: YouTube

'Na prvo slušanje kupila me svojom melodijom i emocijom koju nosi, a meni je od krucijalne važnosti upravo to da kroz svaku svoju pjesmu prenesem što snažniju emociju. Glazba je savršena pojava, da te i u najljepšim i najtežim trenucima može odvojiti od problema i vremena u kojem se nalaziš i odvesti te u jedan svijet gdje će te ili tvojim suzama koje povuče, ili osmijehom koji ti stavi na lice, iscijeliti. Zato svakom projektu i pjesmi pristupam maksimalno predano i detaljno, želeći za slušatelje samo najbolje. Želja mi je da ih u trenutku slušanja potpuno uvedem u svijet koji moja pjesma nosi, da je prožive, umjesto da je samo čuju', rekao je tada Teo za kojem ćemo tek čuti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image