Iako je od vjenčanja godine Petra Graše i Hane Huljić prošlo već nekoliko dana, izgleda da je ono i dalje glavna tema domaćih medija. Novi detalji samo pristižu, a nevjerojatno je kolika se pompa podigla oko svadbene torte mladenaca.

Naime, slovenski chef Tomaž Kavčić bio je jedan od Grašinih kumova, a upravo je iz njegovog restorana 'Pri Lojzetu' stigla famozna torta o kojoj se toliko piše. ‘Imali smo čast poslužiti vjenčanu tortu našim prijateljima Petru Graši i Hani Huljić na njihovom vjenčanju’, pohvalila se ekipa iz restorana uz fotografiju torte na kojoj su pozirali Grašo, Tomaž i njegovi suradnici.

Skromna i jednostavna svadbena torta munjevito je dobila pažnju javnosti koja ju je proglasila nedovoljno raskošnom za zvjezdano vjenčanje, ali, zapravo, takvi su i mladenci. Hana kao ni Petar nisu bili oduševljeni količinom pozornosti koju je njihova veza dobila te su o svom odnosu govorili minimalno.

Ipak, izgleda da torta i dalje nije postala dovoljno istrošena tema pa su sada korisnici društvenih mreža primijetili da podosta podsjeća na onu koju je Tomaž pripremio svojoj bliskoj prijateljici Danijeli Martinović prije dvije godine.

Tomaž Kavčić je za Grašinu svadbu pripremio jednaku tortu kao i Danijeli prije nekoliko godina
Instagram 

Naime, sredinom studenog 2019. godine u palači Zemono održalo se premijerno predstavljanje jednog tonika na kojem su radili Danijela Martinović i Tomaž Kavčič. I doista, uz sitne preinake, to je ta torta. Doduše, riječ je o poznatoj Tomaževoj torti pa ni ne čudi što je chef jednaku pripremio za oba događaja. 

Ipak, zna se da su i Danijela i Grašo s Tomažom ostali u odličnim odnosima iako su se svi zajedno družili dok su još bili u vezi. Upravo je Danijela u njegovom restoranu sa svojim prijateljicama proslavila 50. rođendan.

Više fotografija s vjenčanja Hane i Petra, pogledajte u našoj galeriji. 

Jadran Babić, Instagram Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se 19. veljače 2022. u Splitu