Ne jenjava interes za Hanu Huljić (31) i Petra Grašu (45) koji su prošle subote okrunili svoju vezu brakom, a iako drže svoj privatni život za sebe, saznali su se novi detalji.

Kako pišu 24sata, nakon vjenčanja s 50-ak uzvanika par je odlučio da neće ići na medeni mjesec zbog Hanine trudnoće. Planiraju živjeti u Grašinom stanu u centru Splita koji je renovirao prije dvije godine, a pjevačica će i roditi u svom rodnom gradu.

Zna se da supružnici očekuju njihovo prvo dijete početkom srpnja i da su sastavili listu s imenima. Ipak, spol prinove još uspješno kriju.

Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su sudbonosno 'da' u rodnom Splitu
Jadran Babić 

Podsjetimo, Petar i Hana su se vjenčali prošle subote u 19 sati u splitskoj crkvi sv. Dominika. Nakon što su izrekli svoje zavjete, zbor im je pjevao Beatlesov hit 'All You Need is Love' i navodno je to toliko dirnulo Grašu pa je zaplakao.

Inače, Hana je zasjala na svadbi u vintage vjenčanici brenda Arileo o kojoj je dizajner Jurica Pirić progovorio za Story.hr.

'Vjenčanica je napravljena u jednom retro, vintage stilu. Mi smo to uspješno postigli, a to je nešto što Hana voli. Sklona je retro stvarima i na taj način smo razmišljali. Haljina je tipična za pedesete godine, a o ukusima se ne raspravlja. Mene kao dizajnera ne zanima što drugi misle, mene samo zanima Hana, a ona je prezadovoljna, kao i mi', veselo nam je rekao Pirić.

Mnogima je bilo neobično što je Grašo imao tri vjenčana kuma, umirovljenog košarkaša Dina Rađu, slovenskog chefa Tomaža Kavčića i Šimu Poduju dok je pjevačici kuma bila njezina dobra prijateljica Domenica Žuvela.

Više fotografija s vjenčanja Petra i Hane pogledajte u galeriji. 

Jadran Babić Petar Grašo oženio Hanu Huljić