Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENO KOJI JE KUM GRAŠI I HANI POKLONIO VJENČANO PRSTENJE: Birao ga je s pjevačem u poznatoj zlatarni

Petar Grašo je imao tri vjenčana kuma, a jedan od njih se pobrinuo za vjenčano prstenje njega i Hane Huljić.

 Petar Grašo ima tri vjenčana kuma Izvor: Instagram

Petar Grašo (45) imao je tri vjenčana kuma, a jedan od njih se pobrinuo za vjenčano prstenje njega i supruge Hane Huljić (31).

Riječ je o slovenskom chefu Tomažu Kavčiću koji je to otkrio u objavi na svom Instagram storyju. 'Dar kuma. Sreća - priča - vjenčani prsteni', napisao je uz fotografiju.

 Tomaž Kavčić kupio je vjenčano prstenje Petru Graši i Hani Huljić Izvor: Instagram

Označio je Hanu i Petra uz njihove prstene, a poznato je da je chef s pjevačem išao po nakit u Sarajevo u jednu poznatu zlatarnu koja se izradom bavi od 1938.

'Bila nam je čast i zadovoljstvo', poručili su iz zlatarne na Instagramu.

 Tomaž Kavčić i Petar Grašo išli su po vjenčano prstenje u Sarajevo Izvor: Instagram

Inače, osim vjenčanog prstenja, Kavčić je poklonio supružnicima personaliziranu bocu vina. Mnogima je bilo zanimljivo da je poznati chef jedan od trojice Grašinih kumova. Uz njega su se u toj ulozi našli umirovljeni košarkaš Dino Rađa i samozatajni Šime Poduje.

'Šime je ovaj prvi s lijeva. Svi znaju za mladence, dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prešlo jer ga nitko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i, naravno, prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za*ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervirao osim ako dirneš u Hajduka ili, još gore, ako ne daj Bože kažeš da je LeBron bolji od Jordana', otkrio je Rađa uz fotografiju na Instagramu.

Hana je imala jednu kumu, svoju dobru prijateljicu Domenicu Žuvelu.

Podsjetimo, Petar i Hana su se vjenčali prošle subote u 19 sati u splitskoj crkvi sv. Dominika. Nakon što su izrekli svoje zavjete, zbor im je pjevao Beatlesov hit 'All You Need is Love' i navodno je to toliko dirnulo Grašu pa je zaplakao.

Kako pišu 24sata, nakon vjenčanja s 50-ak uzvanika par je odlučio da neće ići na medeni mjesec zbog Hanine trudnoće. Planiraju živjeti u Grašinom stanu u centru Splita koji je renovirao prije dvije godine, a pjevačica će i roditi u svom rodnom gradu.

Zna se da supružnici očekuju njihovo prvo dijete početkom srpnja i da su sastavili listu s imenima. Ipak, spol prinove još uspješno kriju.

Fotografije s vjenčanja Hane i Graše pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image