Nema dana kada se u svjetskim medijima ne piše o najpoznatijoj reality obitelji svijeta - obitelji Kardashian-Jenner.

Trenutno je u fokusu starija sestra Jenner, Kendall, koja je nedavno na Instagramu objavila gole fotografije. Naime, priliku je iskoristila za novo izdanje britanskog i-D magazina za koji je pozirala u nizu oskudnih izdanja, među kojima se našla jedna fotografija na kojoj je potpuno obnažena. Mnoge je začudilo to što se Kendall odlučila potpuno razodjenuti, no čini se da s golotinjom nema problema.

Uz mnogo pozitivnih komentara koji su podržali njezinu slobodu, bilo je i onih koji njezin potez nisu okarakterizirali potvrdno. Razlog? Zašto ona može postavljati golišave fotografije, a drugi korisnici to ne mogu jer 'ne slijede pravila ponašanja u Instagram zajednici'? Tema je to o kojoj bi se dalo mnogo raspravljati, ali ono što je sigurno, Kendallino je golo tijelo trenutno maknulo pažnju s njezine mlađe sestre Kylie koja je nedavno rodila svoje drugo dijete, sina Wolfa.

S reperom Travisom Scottom prije četiri je godine dobila prvu kćerkicu Stormi, a zanimljivo je kako je upravo malena svoj rođendan proslavila 1. veljače, samo dan prije nego što je na svijet došao Wolf.

Kylie Jenner nedavno je rodila sina Wolfa
Instagram 

Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner i svoju je drugu trudnoću gotovo do samog kraja uspjela održati u tajnosti, a iako ju je potvrdila u rujnu prošle godine, nije se mnogo o njoj oglašavala.

Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djeced
Instagram 

Otkako je rodila, njezin Instagram prilično je u tišini, ali sada su je paparazzi uslikali prvi put nakon poroda. S majkom Kris Jenner obilazila je jednu nekretninu u Californiji, iako nije jasno je li ona već u njezinom vlasništvu ili je tek razmatra kupiti.

Jennerica, kao i njezina majka, odjenula je prilično casual all-black kombinaciju te na glavi nosila kapu kojom je sakrila lice. Ovo je jedno od rijetkih Kylienih izdanja u kojima izgleda kao obična djevojka iz susjedstva, a ne kao najmlađa milijarderka svijeta pa ni ne čudi što joj sigurno nije bilo drago da je paparazzi fotografiraju.

Njezine najnovije fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Kris Jenner i Kylie Jenner biraju novu nekretninu