Vlatka Pokos se iz daleke Kanade nakratko vratila u domovinu kako bi sudjelovala u novoj sezoni showa Ples sa zvijezdama. Pa iako su ona i njen partner Mateo Cvenić iz showa ispali prvi, Vlatka je otkrila da joj je ovo bilo lijepo iskustvo, a njeno pojavljivanje u javnosti izazvalo je brojne komentare. 

Voditeljica, koja trenutno radi za Dior u Kanadi, nedavno je o odlasku u Kanadu, sudjelovanju u Plesu sa zvijezdama i životnim planovima otvoreno progovorila u ekskluzivnom intervjuu za Story, a odgovorila je i na komentar književnice Milane Vlaović u kojem je ona stala na Vlatkinu stranu i zaključila kako ‘ljudi naprosto vole mrziti neke žene, ništa im ne mogu oprostiti’.

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić prvi su ispali iz showa Ples sa zvijezdama
Instagram 

 Svoj komentar Vlatka je zaključila nabrajajući na što je sve u svom životu ponosna.

'Ponosna sam što sam još prirodno lijepa sa svoje 52 godine. Ponosna sam što nijednom muškarcu i primitivnom društvu nisam dopustila da me unište, ni psihički ni fizički. Ponosna sam što sam završila dva fakulteta u zrelim godinama i što mi ne trebaju tone šminke, ekstenzija i umetaka kao većini današnjih 'ljepotica'. Ponosna sam na svoje bore smijalice, one su moj život i ja ih volim. Ponosna sam na svoje tijelo, a još više na vedar duh i optimizam. I svjesna sam da to izaziva toksičnu zavist. Osjećam je cijeli život’, napisala je.

O svom izgledu progovorila je, između ostalog, i za IN Magazin, a na upit čemu duguje mladolik izgled, odgovorila je da je tajna u zdravom životu.


To je rezultat samo zdravog načina života i njege, ali vrlo zdravog načina života, ja u Kanadi kad radim idem spavati u 10 sati navečer i ustajem u 6. I to je moj ritam, nemam pun neprospavanih noći u životu. Ja sam jako disciplinirana i mislim da to dugoročno daje rezultate’, rekla je Vlatka.

Estetskim se operacijama, ističe, nikad nije podvrgavala.

Ja imam prema tome jedan specifičan stav, koji možda nije uobičajen ili popularan u današnjem svijet – ne vidim razlog da se ljepotu u tome da žena izbriše cijeli svoj život, da izbriše svoje emocije, da izbriše ono što ona je’, rekla je.

Kako je ovog utorka napunila 52 godine, za rođendan si je poželjela ‘dobro zdravlje i vedar duh’, a naglasila je da ne smatra da je godine definiraju.

Vlatka Pokos otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda
Goran Čižmešija 

 ‘Ja se nikad nisam sramila ili skrivala svoje godine. Ja imam 52 godine, evo danas sam navršila. Ali isto tako smatram da ni jednu osobu pa ni mene godine ne definiraju. To je samo jedna kategorija. Nemam nekih velikih želja, uvijek si poželim dobro zdravlje i vedar duh, mislim da je to najbitnije u životu stvarno, jer ako to izgubiš, izgubiš na neki način smisao našeg življenja’, ističe Vlatka. 

Još fotografija Vlatke Pokos pogledajte u galeriji: 

Story Vlatka Pokos napustila je show 'Ples sa zvijezdama'