Na 29. dodjeli glazbene nagrade Porin pojavio se i glazbenik Ivan Huljić, sin domaćih hitmakera Tončija i Vjekoslave Huljić.

Ivan je pozirao s osmijehom od uha do uha, a na crvenih tepih u osječkom Gradskom vrtu stigao je sam te strpljivo pozirao okupljenim fotografima.

Ivan Huljić na 29. dodjeli Porina
Davor Javorovic/PIXSELL 

Ivan je brat Hane Huljić, supruge Petra Graše, i iako oboje skrivaju privatni život, o Hani su posljednjih mjeseci brujali svi domaći i regionalni mediji zbog ljubavi s Grašom, vjenčanja i trudnoće.

Ivan se čitavo vrijeme držao po strani te nije komentirao par niti obiteljske odnose, a o njegovom ljubavnom životu se zna vrlo malo.

Ivan Huljić je brat Hane Huljić s kojom je jako povezan
Jadran Babić 

Tako se neko vrijeme šuškalo da ljubi pjevačicu Jelenu Rozgi. Ivan i Jelena poznaju se od 1996. kada je ona još bila pjevačica Magazina, a da su nešto više od prijatelja, počelo se šuškati 13 godina kasnije. Ona je tada imala 32 godine, a on tek 21. Ivan je navodno u to vrijeme bio čest gost u njezinom stanu na splitskim Brdima. Susjedi su tada ispričali da su Splićanka i Huljić junior nerazdvojni. Njih dvoje nikad nisu potvrdili navodnu vezu.

Neko vrijeme se pisalo i da je Ivanovo srce ukrala manekenka Ana Goreta s kojom se ljubio nasred jednog noćnog kluba 2010. godine, pisala je Slobodna Dalmacija. Splitski klub gorio je od strasnih poljubaca juniora Huljića i nositeljice titule Best Model Dalmacije.

Lorena Bućan osvojila je nagradu Cesarica za hit rujna s pjesmom Tvoja i gotovo
Robert Gašpert 

Početkom veljače, Ivan se na Cesarici pojavio u društvu mlade pjevačice Lorene Bućan koju nazivaju nasljednicom Doris Dragović. Lorena je osvojila nagradu za pjesmu 'Tvoja i gotovo' koju su napisali bračni bar Vjekoslava i Tonči Huljić. Iako su ga domaći mediji momentalno počeli povezivati s mladom i talentiranom Lorenom, radilo se o poslovno-prijateljskom odnosu.