Bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić su imali razloga za slavlje u ponedjeljak navečer na dodjeli nagrade 'Cesarica' kao i neki od glazbenika kojima su napisali pjesme, a među njima je bila i 19-godišnja Lorena Bućan.

Lorena Bućan osvojila je nagradu Cesarica za pjesmu Tvoja i gotovo koju joj je napisao bračni par Huljić
Robert Gašpert 

Mlada pjevačica je osvojila nagradu za hit rujna s pjesmom 'Tvoja i gotovo' za koju je Vjekoslava napravila tekst dok je Tonči zaslužan za glazbu.

Lorena je blistala u crvenoj haljini čiji se gornji dio sastojao od korzeta i prozirne tkanine pa joj se nazirala tetovaža. Donji dio, duga suknja je imala izrez na lijevoj nozi.

Splićanka je pozirala s velikim smiješkom s Ivanom Huljićem (34), a mnogi su komentirali kako lijepo izgledaju skupa.

Lorena Bućan pozirala je s Ivanom Huljićem
Robert Gašpert 

Pjevačica se kasnije fotografirala i sa supružnicima Huljić.  Inače, Tonči je u svom govoru nakon osvajanja jedne od nagrada rekao da se nada da će ovo biti Lorenina godina.

Zanimljivo je da mladu Splićanku nazivaju 'novom Doris Dragović'. 'Ne smetaju mi usporedbe s njom, dapače meni je to velik kompliment, ali rekla sam i još jednom ću: 'Jedna je Doris Dragović i nikad neće biti nove Doris. Isto vrijedi za sve ostale izvođače', rekla je svojedobno Lorena za Večernji list.

Više fotografija Lorene pogledajte u galeriji. 

Robert Gašpert Lorena Bućan osvojila je nagradu Cesarica za hit rujna s pjesmom Tvoja i gotovo koju su napisali supružnici Huljić