Sinoć je u City Plazi Zagreb održana dodjela glazbene nagrade Cesarica.

Petar Grašo je s pjesmom 'Jel' ti reka 'ko' osvojio Cesaricu za Hit godine.

Autori pjesme su Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a bračni par Huljić osvojio je i nagradu za Hit autore. Osim pobjedničke pjesme, u finalu su imali još dvije pjesme – 'Tvoja i gotovo' koju izvodi Lorena i 'Inamorana' koju izvode Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo.

Dugogodišnji bliski prijatelji i suradnici rado su pozirali na crvenom tepihu s osvojenim nagradama, a posebnu pozornost privlačila je gospođa Huljić u uskoj, crnoj haljini kojom je istaknula bujni dekolte.

Iako je Vjekoslava baš uvijek pomno sređena za događanja, u ovakvom izdanju je još nismo vidjeli, a mnogi su se složili kako izgleda sjajno.

Vjekoslava i Tonči Huljić dobitnici su nagrade Cesarica
Robert Gašpert 

Tome, osim uspješne karijere, zasigurno pridonosi i činjenica da će ove godine postati baka, jer njezina kći Hana čeka svoje prvo dijete upravo s Petrom, a obitelj ne skriva sreću zbog dolaska prinove.

'Ja sam uvijek jako puno šutio, a o meni se jako puno pisalo. Ostat ću dosljedan tome. Ja potpuno to poštujem i nisam niti malo ljut te razumijem medije koji se povode isključivo i samo jednom stvari - brojem klikova na određeni članak. I to je za mene normalno, to su pravila igre. Ja ću zauvijek ostati vjeran sebi, a to je da ću svoj privatan život decentno čuvati, truditi se ne gnjaviti publiku njime, ali ću jednako tako poštovati medije i s njima se nikada neću svađati jer su im neke stvari zanimljive. Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i zbog manjka informacija počeli 'žvakati' vijesti, a onda u jednom trenutku može doći do pomisli da to mi radimo. A mi doista stojimo u kući i ne možemo sve stići ni čitati. Trudimo se distancirati, živjeti normalno svoje živote, raditi svoje ručkove kada nismo na putu i biti normalni ljudi', otkrio je Grašo sinoć za Story.hr.

Petar Grašo ima hit 2021. godine
Robert Gašpert 

Petar je rasprodao i tri koncerta u zagrebačkoj te splitskoj Areni, a najavio je spektakl.

'Jako sam spreman. Čekaju nas dva dana u Zagrebu u punoj Areni i nakon toga splitska Arena. Pamtim svoje prve koncerte u splitskoj i zagrebačkoj Areni kao nešto fenomenalno, a pogotovo sam sretan što smo sve zabilježili kamerama da ljudi zaista vide što je to tada bilo. Dva sata čiste magije i učinit ćemo sve što je moguće da se to ponovi s time što ćemo produkcijski sve dignuti na još veću razinu', zaključio je Petar.