Pjevačica Lorena Bućan (19) je u ponedjeljak navečer na dodjeli nagrade 'Cesarica' osvojila nagradu za hit rujna s pjesmom 'Tvoja i gotovo' za koju je Vjekoslava Huljić napravila tekst, dok je Tonči zaslužan za glazbu.

Mediji su je zbog njezina glasa nazvali 'novom Doris Dragović', a fotografirala se i s Ivanom Huljićem (34) te su mnogi komentirali kako lijepo izgledaju skupa.

Lorena je u javnosti postala poznata 2018. kao finalistica RTL-ovog show-a 'Zvijezde'. Pjevanjem je oduševila i Tončija Huljića koji joj je ubrzo ponudio suradnju. Sljedeće godine je s pjesmom 'Tower of Babylon' nastupala na Dori te zauzela drugo mjesto.

Lorena Bućan pjevanjem je oduševila Tončija Huljića
Robert Gašpert 

Na 60. izdanju Splitskog festivala za pjesmu 'Kako samo mater zna' osvojila je Zlatni val, prvu nagradu žirija te novinarsku nagradu za interpretaciju pjesme. Prošle godine ponovno je nastupila na istom festivalu s pjesmom 'Tvoja i gotovo' i osvojila Srebrni Val.

'Radujem se svakoj nagradi, ali kad te žiri već dvije godine na Splitskom festivalu nagradi 'Valom', prvi put za skladbu 'Kako samo mater zna', drugi put za pjesmu 'Tvoja i gotovo', onda moraš biti presretan. Jesam, ja sam presretna. Radim ono što sam cijeli život željela i sebe vidim samo u tome. A cijelu tu priču na višu dimenziju dižu ljudi koji stoje iza mene.

Tonči i Vjekoslava Huljić pišu pjesme za Lorenu Bućan
Robert Gašpert 

To je obitelj Huljić, Vjekoslava i Tonči, prvenstveno odlični, prekrasni ljudi. Nemate pojma koliko mi znači biti u njihovu timu. Jer raditi s takvim ljudima znači iza sebe, oko sebe, ispred sebe imati sigurnost, snagu, znanje. I što još možeš poželjeti. Prezahvalna sam, nisam mogla upasti u bolje ruke', rekla je Lorena za Slobodnu Dalmaciju.

Završila je srednju školu hotelijersko-turističkog smjera, a onda upisala ekonomiju. Kasnije je otkrila da je shvatila kako to nije za nju pa je zbog pjevanja odustala.

U svemu ima podršku obitelji, naročito mame kojoj je zbog toga jako zahvalna. Otkrila je i da joj je na PlayStationu najomiljenija igrica GTA 5.