Zoran Mamić ovih je dana snimljen kako uživa u svečanoj loži na stadionu u Mostaru gdje je u društvu bivšeg igrača Dinama Davora Džidića pratio prijateljsku utakmicu između HSK Zrinjski i NK Lokomotiva.

Podsjećamo, Mamić se od travnja prošle godine nalazi u Bosni i Hercegovini gdje je pobjegao kako ne bi završio u zatvoru nakon što je osuđen na kaznu u trajanju četiri godine i osam mjeseci zbog izvlačenja novca iz Dinama. U susjednoj se državi nalazi i njegov brat Zdravko Mamić koji je tamo iz istog razloga.

Zoran Mamić i Davor Džidić snimljeni su u Mostaru
Denis Kapetanovic/PIXSELL 

Braća Mamić dobro su poznata domaćoj javnosti ne samo po svom poslu, već i po turbulentnim ljubavnim životima. Dok je Zdravko sreću pronašao iz drugog pokušaja, u braku sa suprugom Marinom, Zorana su nakon razvoda od supruge Vanje Horvat, s kojom je proveo 17 godina i dobio dvoje djece, povezivali s nizom ljepotica.

Vanju, inače kći jednog od najboljih rukometaša bivše države Hrvoja Horvata i sestru sadašnjeg rukometnog izbornika, koji se kao i otac zove Hrvoje Horvat, Zoran je upoznao kad mu je bila samo 21 godina. Vanja je tad bila studentica stomatologije, a Zoran je prolazio krizu zbog teške ozljede koljena nakon koje je dobio i žuticu.

Vanja Mamić i Zoran Mamić u braku su bili 17 godina
Story arhiva 

Vjenčali su se u svibnju 1993. godine, a svadbeno slavlje za stotine uzvanika održalo se u Kristalnoj dvorani tadašnjeg hotela Intercontinental. Nekoliko godina kasnije preselili su se u Njemačku gdje su živjeli sve do 2005. godine kad se, na poziv svog brata Zdravka, Zoran odlučio vratiti u Hrvatsku.

Njihov brak je potrajao gotovo dva desetljeća, no često se šuškalo o prevarama. Njega su često povezivali s ljepoticama, a skandal je nastao i kad se počelo pisati kako Vanja ima aferu sa svojim trenerom jahanja Renatom Levanićem.

Zoran Mamić i Ana Šikić u braku su bili dvije godine
Story arhiva 

Nakon 17 godina braka Vanja je podnijela zahtjev za razvod, a kap koja je prelila čašu navodno je bila njegova afera s Anom Šikić s kojom se 2014. i oženio. Bračne zavjete su izmijenili sredinom 2014. na intimnom vjenčanju u zagrebačkom restoranu Dubravkin put. Drugi brak mu nije dugo potrajao te se od plavokose Ane razveo već dvije godine kasnije.

Među Zoranovim bivšim djevojkama je i nekadašnja manekenka Darija Crnjaković (42) s kojom je započeo vezu u listopadu 2017., a poznata je i kao dobra prijateljica Ive Jerković.

Darija Crnjaković i Zoran Mamić su započeli vezu u listopadu 2017.
Igor Soban/PIXSELL 

Darija se preselila i u Saudijsku Arabiju gdje je Zoran u to vrijeme trenirao klub Al Hilal, a kasnije su se vratili u Hrvatsku.

U studenom 2018. se šuškalo da je par prekinuo te su domaći mediji pisali da žive odvojeno.

Pisalo se tada da je na njega bacila oko srpska manekenka Dejana Živković. Zoran i Darija su nakon glasina o prekidu viđeni na utakmici između Dinama i Saburtala u srpnju 2019. Izgledali su dobro raspoloženi.

Ne zna se kad su Darija i Zoran točno prekinuli, no on je brzo uplovio u novu vezu, s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić s kojom se navodno upoznao u Dubaiju gdje je ona radila na rezervaciji stolova u restoranima.

S njom se 2019. pojavio i na božićnom domjenku Dinama, a upravo u to vrijeme saznalo se i da je Senka trudna te da Zoran s njom čeka svoje treće dijete.

U svibnju 2020. Senka je rodila njihovu kćerkicu čije ime nije poznato u javnosti, a zanimljivo je istaknuti da je njegova najmlađa kći starija od njegove prve unuke koju mu je u listopadu 2018. rodila kći Nina. Osim Nine u braku s Vanjom dobio je i sina Brunu.

Još fotografija Zorana Mamića s njegovom drugom suprugom Anom Šikić pogledajte u galeriji: 

Story Zoran Mamić i Ana Šikić bili su u braku 2 godine