Zoran Mamić (50) ljubio je niz domaćih ljepotica nakon što je završio njegov 17-godišnji brak s Vanjom Horvat s kojom je dobio dvoje djece.

Među Zoranovim bivšim djevojkama je i nekadašnja manekenkaDarija Crnjaković (42) s kojom je započeo vezu u listopadu 2017., a poznata je i kao dobra prijateljica Ive Jerković. Zaljubili su se godinu dana nakon njegovog razvoda od Ane Šikić s kojom je u braku bio dvije godine.

Darija Crnjaković i Iva Jerković su bliske prijateljice.
Dražen Kokorić 

Darija se preselila i u Saudijsku Arabiju gdje je Zoran u to vrijeme trenirao klub Al Hilal, a kasnije su se vratili u Hrvatsku.

U studenom 2018. se šuškalo da je par prekinuo te su domaći mediji pisali da žive odvojeno.

'Trenutačno sam na plaži s prijateljima i uživam. Ne volim govoriti o svojim vezama, pa tako ne želim ni komentirati ovu privatnu situaciju. Sad lijepo uživam i nema mi ničeg boljeg', tada je komentirao za 24sata Mamić koji je bio trener emiratskog Al Aina.

Darija Crnjaković, Antea Kodžoman, Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković i Fani Stipković
Davor Puklavec/PIXSELL 

Pisalo se tada da je na njega bacila oko srpska manekenka Dejana Živković. Zoran i Darija su nakon glasina o prekidu viđeni na utakmici između Dinama i Saburtala u srpnju 2019. Izgledali su dobro raspoloženi.

Kasnije je par ipak prekinuo, a Mamić je dobio kćer s 11 godina mlađom Senkom Mandić u svibnju prošle godine. Navodno su se upoznali u Dubaiju gdje je Senka radila na rezervacijama stolova u restoranu.

Supružnici ne govore o svom privatnom životu i rijetko ih se može vidjeti u javnosti.