Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJEĆATE SE PREDRAGA ŠUKE, LJEPOTANA IZ STORY SUPERNOVE? Znamo što sada radi, no ne biste ga prepoznali

Predraga Šuku nekada su zaštitari čuvali od obožavatelja, no gdje je danas i što radi?

 Predrag Šuka danas nije javna osoba Izvor: Story

Prvi broj novog, zvjezdanog časopisa Story objavljen je 17. travnja 2002. godine i na domaću medijsku scenu unio je pravo osvježenje.

Tu je bio i prvi reality show u Hrvatskoj - Story Supernova. Više od 400 kandidata pred milijunskom se publikom borilo za titulu nove zvijezde s malih ekrana, a Story tim porazgovarao je s nekoliko kandidata o tome gdje su danas.

Među njima je i Predrag Šuka kojeg su nekada zaštitari čuvali od obožavatelja.

Godine 2003. bili ste dio ‘Story Supernove’. Kako je došlo do toga da se prijavite?

Prijavila me tadašnja djevojka. Kao mali glumio sam i recitirao, a to sam naslijedio od mame. Na audiciju sam došao da nisam poznavao nikoga, više radi aktivacije davno izgubljene aktivnosti. Tijekom natjecanja Mirjana Hrga vidjela je u meni što drugi nisu, bio sam joj jedan od favorita. Naposljetku, došao sam do finala s Barbarom Radulović i Marinom Tironijem.

 Predrag Šuka bio je zvijezda Story Supernove Izvor: Story

Bila je to neviđena popularnost. Kako ste to preživjeli?

Osjećao sam se kao prelijepa žena koja prolazi pokraj diskokluba i čuje žamor za sobom. To mi je bilo dosta čudno, nisam to doživljavao kao neku slavu, a zapravo nitko nije bio spreman za takvu reakciju publike. Tijekom pokušaja potpisivanja naših plakata na glavnom zagrebačkom trgu zaštitari su nas čuvali od mase dok smo se sklonili u obližnji kafić.

Što vam je donijelo iskustvo ‘Story Supernove’?

To iskustvo otvorilo mi je brojna vrata i zato što su me prepoznavali i zato što su bili znatiželjni čuti što sam sve proživio.

Koje ste angažmane dobili nakon završetka showa?

Angažirali su me u ‘Music showu’ na Novoj TV, što je bila super lova za studenta. Nakon toga počeo je ‘Leteći start’ s Nives Ivanišević, pa ‘Hrvatski idol’, preteča ‘Hrvatska traži zvijezdu’...

 Predrag Šuka danas radi u Algebri Izvor: Story

Gdje ste danas?

U Algebri. Vodim studij multimedijskog računarstva koji smo nedavno unaprijedili novim sadržajem u novoj zgradi s novouređenim studijem, režijom i cjelokupnom audio i video produkcijom. Ulaganje u studente glavni je motivator i fokus.

 Predrag Šuka danas izgleda bitno drugačije Izvor: Story

Tu su i vaša putovanja, obožavate planinarenje.

Fokus je na Europi, dok su mi Slovenija i Alpe drugi dom. Završavam i doktorat na temu istraživanja kalkulacije rizika u planinarenju.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image