Sprovod Vidoja Ristovića, srpskog povjesničara umjetnosti i supruga Nikoline Ristović, održan je u četvrtak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu. Posljednjem ispraćaju prisustvovala je obitelj, ali i brojni prijatelji.

Naime, Vidoje Ristović je iznenada preminuo u 44. godini života.

Nikolina Ristović na sprovodu Vidoja Ristovića
Nenad Kostić/Kurir 

Uz neutješnu suprugu, Nikolinu Ristović, bila je kćerkica Una Sofija, a uz njih je kao podrška bila i Vidojeva kći iz prvog braka, Matea koja je također iznimno teško primila vijest o očevoj smrti. Na sprovodu je bila i njezina majka, ujedno i bivša supruga pokojnog Vidoja, Lana.

'Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvijezdama, a ja ću gledati u nebo i znat ću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvijek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana', napisale su.

Lana Ristović, prva supruga Vidoja Ristovića na njegovom sprovodu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Lana i Vidoje u braku su bili do 2011. godine, a tri godine nakon s Nikolinom je dobio kćer Unu Sofiju. S prvom je suprugom ostao u dobrim odnosima, no sudeći prema odvjetnici, ona nema pravo na njegovo nasljedstvo.

Zajedno su dobili danas 12-godišnju Mateu koja ima svoj Instagram profil iako je zaključan te prati stotinjak ljudi. Njezinu je majku Vidoje navodno ostavio zbog glumice Katarine Radivojević nakon koje je u Dubrovniku upoznao Nikolinu.

 Više fotografije Vidoja i Nikoline Ristović, pogledajte u našoj galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina