Početkom travnja ove godine, dogodilo se dugoočekivano vjenčanje koje se odgađalo zbog brojnih mjera uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Sudbonosno 'da' izrekli su najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn, i njegova izabranica, četiri godine starija Nicola Peltz. Vjenčanje se održalo u Palm Beachu na Floridi na obiteljskom imanju obitelji Peltz, s dovoljno mjesta za tri šatora na obali oceana.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se u travnju 2022. godine
Profimedia 

A nedavno su već krenule i prve obiteljske drame, barem sudeći prema stranim medijima. Naime, kako je pisao Daily Mail, 27-godišnja Nicola se ne slaže s 19-godišnjom Mijom Regan, djevojkom Brooklynovog mlađeg brata Romea. Zbog toga se Victoria navodno trudila uspostaviti prijateljstvo među njima, a cilj joj je i organizirati 'ruča' za djevojke' koji one odbijaju.

Odnos između glumice i manekenke je toliko napet da se jedva doživljavaju i na Instagramu. Zbog toga će vjerojatno Victoria morati prisiliti sinove da joj pomognu u rješavanju ovog obiteljskog problema.

Mnogi su zaključili da je sigurno Nicola kriva zbog netrpeljivosti među njima jer su ipak upravo nju prozvali 'holivudskom zlicom'. 'Bavi se glumom i jako, jako je zla. Držim se daleko od nje pod svaku cijenu. Nikad je ne pozdravljam. Njezina braća i sestre nisu zli poput nje. Ona je jednostavno takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je što je ona milijarderka od malih nogu i nikada nije morala raditi za nešto u svome životu', ispričala je glumica i pjevačica Bella Thorne u intervjuu 2015. godine, a te su riječi mediji povezali s likom Nicole Peltz.

Ipak, čini se da Nicola i Victoria imaju dobar odnos, a to su dokazivale od prvih dana Nicoline veze s njezinim nasljednikom Brooklynom. Ipak, odnos im je postajao sve bolji nakon što se mladi par zaručio u lipnju 2020. godine.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine
Instagram 

Naime, kada su Nicola i Brooklyn na Instagramu otkrili vijest o zarukama, Victoria je odmah objavu podijelila i na svom profilu. 'Najuzbudljivija vijest. Ne možemo biti sretniji zbog njihovog vjenčanja. Želimo vam mnogo ljubavi i sreće do kraja života. Oboje vas mnogo volimo', napisala je tada Beckhamica na što je Nicola komentirala: 'Volim te Victoria mnogo. Najsretnija sam djevojka'.

A osim samih zaruka, Peltz je pripazila i na ono što će nositi kada svijetu obznane sretne vijesti. Naime, žuta haljina s volančićima kreacija je upravo Victorije Beckham, a to nije prvi put da je podržala modni brend svoje svekrve. Često smo je mogli vidjeti kako nosi njezinu bijelu majicu kratkih rukava s natpisom 'Listen Without Prejudice' kao posveta albumu preminulog Georgea Michaela iz 1990. godine.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine
Instagram 

Uz to, i zaručnički prsten koji nosi sličan je onome koji ima Victoria, a riječ je o petokaratnom dijamantu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 'Brooklynova mama Victoria voli ovaj stil i ima nekoliko sličnih smaragdnih prstena u svojoj opsežnoj kolekciji', pisao je jednom The Sun.

Nicola je veoma brzo upoznala članove Brooklynove obitelji pa se tako, nakon proslave zaruka s Brooklynovim djedovima i bakama, pridružila ostatku Beckham obitelji na odmoru u Italiji. Dakle, i više je nego dobrodošla.

Više fotografija s vjenčanja Brooklyna i Nicole, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja