Dok se procjenjuje da David i Victoria Beckham vrijede oko 450 milijuna dolara, nećak bivšeg nogometaša Freddie Every, živi sasvim običnim životom u jednosobnom općinskom stanu na imanju u Dagenhamu.

David (47) i Victoria (48) zaradili su svoje ogromno bogatstvo na Davidovoj dugogodišnjoj nogometnoj karijeri te njezinoj modnoj liniji i pjevačkoj karijeri, no ostali članovi njihove obitelji nisu bili te sreće.

U srpnju 2018. Mirror je objavio intervju s Freddiejem Everyjem, 17-godišnjim nećakom Davida Beckhama, koji je, barem u to vrijeme, teško spajao kraj s krajem, živeći u privremenom smještaju s ocem.

Freddie je rekao da je tužan što se udaljio od ujakove obitelji, unatoč tome što je odrastao igrajući se sa svojim rođacima u kući Beckhamovih.

U ekskluzivnom intervjuu Freddie je opisao kako se kada su se njegov tata Colin (50) i Davidova starija sestra Lynne 2010. razveli nakon 11 godina braka 2010., sve promijenilo. Njihovi životi su krenuli u potpuno različitim smjerovima.

U vrijeme intervjua 2018. nezaposleni Freddie pohađao je tečaj zidarstva kako bi spojio kraj s krajem dok je gledao starog prijatelja za igru Brooklyna Beckhama kako uživa u životu.

Davidovo najstarije dijete, Brooklyn (23), prošlog se mjeseca oženio s Nicole Peltz na ceremoniji u Palm Beachu koja je navodno koštala tri milijuna funti. Tata David navodno je mladencima poklonio Jaguar iz 1954. koji je koštao 350.000 funti, nakon što je istim automobilom stigao na ceremoniju s Victorijom, predao im je ključeve.

I dok su Freddiejeva mama i mlađi brat Josh (13) živjeli u kući vrijednoj 470.000 funti u vrijeme intervjua, Freddie i njegov otac živjeli su u jednosobnom stanu na imanju u istočnom Londonu dok se Freddie pokušavao ponovno povezatisa svojom širom obitelji.

Tada je rekao: 'Pun sam pomiješanih emocija. Samo želim otići na ručak, razgovarati i sve nadoknaditi. Ne tražim više od toga. Kako smo odrastali, viđali smo ih puno i imamo toliko sretnih uspomena na igru ​​u njihovoj kući, lov na uskršnja jaja i igranje na četverokotačima.'

'Onda je odjednom sve stalo i ja gledam izvana, gledam ih samo kako žive svoje živote na Instagramu ili na TV-u. Još uvijek imamo toliko toga zajedničkog. Volim nogomet i bavim se modom - ali nikad to ne mogu podijeliti s njima. Tri puta sam gledao dokumentarac koji je David snimio za TV da vidim je li me uopće spomenuo. Nije i to je bilo teško.'

Freddie je za novine rekao da je njegova dragocjena imovina par tenisica od 200 funti, koje mu je David jednom poslao kao kasni božićni dar. Dok se njegov rođak Brooklyn koji je i sam milijunaš, vozio londonskim West Endom u Land Roveru vrijednom 35.000 funti, Freddie se po East Endu vozio na dotrajalom planinskom biciklu jer si nije mogao priuštiti satove vožnje.

Freddiejev otac Colin i Lynne Beckham imali su troje djece. Nakon prekida, zbog neformalnog dogovora, Colin je pristao odgajati Freddieja i njegovu sestru Georginu (20), dok je Lynne uzela Josha. No, odnos između Colina i Lynne navodno je bio loš. Freddie je rijetko viđao svoju mamu i mlađeg brata koji su bliski s Davidom i njegovom suprugom, a Josh je rekao da uživa u VIP danima u Davidovoj privatnoj loži na Wembleyju.

Freddie, koji je rekao da sanja o susretu sa svojim rođacima kako bi gledali nogometnu utakmicu ili otišli na obrok kao u stara vremena, opisao je jedno od svojih najljepših uspomena kao igranje u vrtu s Davidom i Cruzom i kuću u Hertfordshireu, koju od milja zove Buckinghamska palača.

Unatoč raskolu u obitelji, Freddie je rekao kako nije zamjerio svojim bogatim rođacima zbog njihovog uspjeha. 'Na kraju krajeva, ponosan sam na svog ujaka', rekao je, priznajući da više nikome nije pričao o svojim rođacima superzvijezdama, jer mu nikada ne bi vjerovali. 'Ne znam kako bih to objasnio', rekao je.

Više fotografija obitelji Beckham pogledajte u galeriji.

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece