Blanka Vlašić (38) iznenadila je viješću o udaji za novinara Rubena Van Guchta (35) i da očekuju sina. Prošlog tjedna otišla je u Belgiju, a sada sudeći po posljednjim Instagram objavama borave u Splitu.

Blanka i Ruben na svojim Instagram profilima objavili su fotografije s terase restorana u Splitu. 

'Fotografija u stilu - skreni pogled i razmisli o smislu života', napisala je uz objavu u kojoj gleda u daljinu u ljetnoj haljini. Njezin suprug Ruben objavio je sličnu fotografiju poput Blanke. S čašom u ruci  gledao je u daljinu, a u opisu fotografije otkrio je o čemu su razgovarali te zatražio pomoć pratitelja. 

'Brainstorming imena s Blankom Vlašić, sugestije su uvijek dobrodošle'. Nije trebalo dugo vremena i pratitelji su odmah počeli pisati svoje prijedloge. 

Inače, Blanka Vlašić je na Instagramu pokazala kako provodi vrijeme sa suprugom Rubenom Van Guchtom u Belgiji. Na Instagramu je podjelila story iz kafića gdje odmara s novopečenim suprugom. 'Pauza za kavu s mojim mužićem', napisala je uz video u kojem je snimila sebe pa zatim supruga. 

Blanka Vlašić odmara sa suprugom
Instagram 

Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić bili su u Belgiji.
Instagram 

Inače, Blanka Vlašić je svoju vezu s belgijskim novinarom držala u tajnosti, a on je prije samo mjesec dana tvrdio da nisu zajedno.

Naime, vijest da se Splićanka udala, iznenadila je mnoge budući da nije bilo javno poznato ni da je u vezi, a dodatno iznenađenje bila je i vijest da čeka dijete.

Blanka Vlašić se udala za novinara Rubena Van Guchta
Maja Prgomet 

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je Blanka uz vjenčane fotografije koje je objavila na Instagramu.

Udala se Blanka Vlašić za sportskog novinara
Maja Prgomet 

Njen odabranik je belgijski sportski novinar Ruben, a o njihovoj vezi nije poznato gotovo ništa. Kako se Van Gucht na društvenim mrežama povremeno javljao s fotkama iz Hrvatske, neki su belgijski mediji počeli nagađati o njegovom odnosu s Blankom, a Ruben je to demantirao- samo mjesec dana prije svadbe.

'Nema ništa između nas. Jednom sam je posjetio, prije tri godine. Rodila se ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. Da, kasnije sam je kontaktirao u vezi toga. Ostali smo u kontaktu i ponekad je posjetim kad sam tamo, ali to je samo na prijateljskoj bazi', rekao je za belgijski Dag Alles u travnju ove godine.