Kći Meghan Markle (40) i princa Harryja (37) proslavila je prošle subote prvi rođendan i to na jubileju svoje prabake, kraljice Elizabete II.

Supružnici su tim povodom pokazali preslatkukćer Lilibet Dianu Mountbatten-Windsor, a njene fotografije je objavio poznati britanski fotograf Misan Harriman.

'Bila je takva privilegija proslaviti proslaviti prvi Lilibetin rođendan s mojom i njezinom obitelji! Radost i slikanje lica svuda', napisao je Harriman koji je snimio Meghan i Harryja kada su objavili da očekuju drugo dijete.

Na prvoj fotografiji preslatka kći slavnog para sjedi u travi u svijetloplavoj haljinici i sa smiješkom gleda u fotoaparat te pokazuje zubiće. No ono što upada u oči je njezina narančasta kosica koju je naslijedila od tate Harryja. Izgleda kao njegova slika i prilika.

Na drugoj, crnobijeloj fotografiji je Lilibet pozirala u naručju majke Meghan koja je u ležernom izdanju i kako se čini, bez šminke. S njima je i Misanova obitelj, supruga i djeca.

Lilibetine fotografije su oduševile pratitelje. 'Predivne fotografije', 'Harryjeva kći', 'Kako lijepo dijete', 'Posebne uspomene', 'Savršena je', 'Kopija svog oca', 'Kakva mala ljepotica', 'Jako je slatka', komentirali su.

Inače, članovi kraljevske obitelji su prvi put upoznali Lilibet na proslavi platinastog jubileja, a čestitali su joj rođendan na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da i javnost prvi put zaista vidi kako izgleda Meghanina i Harryjeva kći. Ranije su je pokazali povodom čestitke za Božić te na snimkama na kojima ju se nije moglo jasno razaznati.