Vlatka Pokos aktivna je na društvenim mrežama gdje često bez dlake na jeziku i otvoreno iznosi svoje mišljenje. Ovaj put je na Instagramu objavila status u kojem je očitala malu lekciju o tome što je to doista ljepota i da nije sve u izgledu posebno se osvrnuvši na današnje mlade djevojke i trendove uljepšavanja.

'Vidim da me uspoređuju s plastičnim 'ljepoticama', i to na moju štetu?! Samo prirodna ljepota je ljepota! Ostalo je jadna kompenzacija. Ja uživam u ljetu kao što dugo nisam, nadam se i vi!!! Govorim o tome jer se mladim djevojkama šalje užasna poruka i nameće plastičan izgled. Mnoge se unakaze već u ranoj mladosti. Fizička ljepota je samo dio naše osobnosti i ništa ne znači sama po sebi', napisala je Vlatka.

'Samo uživaj, a ljubomornih će uvijek biti, najveća kazna im je da ih ignoriraš', poručila joj je jedna pratiteljica na što joj je Pokos odgovorila:

'Tko kaže da se ja nerviram? Volim reći istinu na glas.'

Podsjetimo, na jednom od najvećih i najglamuroznijih društvenih događaja, Jana Story Hall of Fameu, zabavljala se i poznata voditeljica i pjevačica koja čak i otpjevala nekoliko svojih hitova.

Vlatka je na crveni tepih stigla vjerna svom stilu - u klasičnoj i damskoj kombinaciji jednostavne bijele haljine koja joj je pratila liniju tijela te joj istaknula dekolte i crnih štikli.

Vlatka Pokos na Jana Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Da se odlično zabavljala svjedoče i fotografije s partyja. Vlatka je nasmiješeno pozirala s Nenadom Tatarinovim, suprugom Maje Šuput i tako dokazala da između nje i Maje nema zle krvi nakon što se u ožujku, prilikom svog ispadanja iz showa 'Ples sa zvijezdama', našalila da bi u budućnosti mogla ukrasti njen voditeljski posao.

latka Pokos i Nenad Tatarinov na Story Hall of Fameu
Story 

Osim s Majom i Nenadom, Vlatka se družila i s televizijskim voditeljem Matija Lovrecom, koji je također sudjelovao u showu 'Ples sa zvijezdama' i iz istog ispao nedugo nakon Vlatke.

Vlatka je srdačno dočekala i susret s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom Skokom, a večer je završila spontanim nastupom. Čini se da ju je toliko ponijela slavljenička atmosfera da se popela na pozornicu i otpjevala svoje hitove ‘Kad će taj petak’ i ‘Ne tražim ništa’ što su okupljeni dočekali s pljeskom.

Više fotografija Vlatke pokos pogledajte u galeriji.

Goran Čižmešija Vlatka Pokos komentirala je odlazak iz Hrvatske