Voditeljica Nikolina Ristović, kako se navodi, zbog nemogućnosti oporavka nakon smrti supruga, ali i želje da pobjegne od pritiska obitelji i javnosti, prekinula je radove na obiteljskoj vili u Zagrebu i odlučila se preseliti u Europu.

Nikolina Ristović razmišlja o preseljenju u Europu
Nenad Kostić/Kurir 

Ona već danima razmišlja koji je europski grad idealan za nastavak školovanja njihove kćeri kako bi se preselile pred kraj ljetnih praznika.

'Nikolini je iz dana u dan sve gore, psihičko stanje joj se naglo pogoršalo, a počela je i gubiti kilograme. I ono malo hrane što je pojela, povratila je. Zbog svega što joj se dogodilo odlučila je učiniti nešto za sebe i svoje kćeri. S kćeri iz prvog braka Hanom, a potom i s malom Unom Sofijom razgovarala je o selidbi u Europu, a čim je dobila podršku kćeri, počela je planirati odlazak iz zemlje', kaže izvor za Kurir i dodaje da će nekretnine koje ima u Hrvatskoj prodati ako se ukaže prilika za kupnju obiteljske kuće u Europi.

'Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko prostora koje planira prodati čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvijek je željela nekretnine u europskom gradu, a Vidojeva smrt ubrzala je proces. Planira graditi novi, sretniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji budi bolna sjećanja', rekao je izvor koji je kasnije otkrio da Nikolina razmišlja o tri europske zemlje.

'Prva želja joj je bila živjeti u Italiji koju obožava, nakon čega je, po savjetu prijatelja i obitelji, uzela u obzir Španjolsku i Francusku. To su zemlje s jako dobrim obrazovnim institucijama koje njezinoj kćeri nude lijepu budućnost', zaključuje izvor.

Podsjetimo, Nikolinin suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja 2022. godine. Njegova smrt uvelike je utjecala na voditeljicu i navodno pogoršalo njezino zdravstveno stanje.

Iako slomljena gubitkom, voditeljica se nakon smrtijavno oprostila od bivšeg supruga.

'Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. ..samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni.

Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi.

Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo.

I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…', poručila je voditeljica i rastužila prijatelje i pratitelje.

U galeriji pogledajte više fotografija Nikoline i Vidoja.

Story Nikolina Ristović