14. po redu CMC festival održao se sinoć pred prepunom vodičkom rivom i pod voditeljskom palicom Dalibora Petka i Edine Pršić.

Više od 50 izvođača nastupilo je u dva festivalska dana, a interes medija i publike u regiji pokazao da je ovo izdanje bilo jedno od najiščekivanijih do sada.

Lidija Bačić na CMC festivalu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

Željko i Zvone Bebek, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Ivana Kovač, Feminnem, Jasmin Stavros i Žera, Lidija Bačić Lille, Tri mušketira, Slavonske lole, Vladimir Kočiš Zec, Indira, Ljubavnici, Minea & Nika Zorjan, Mejaši, Učiteljice, Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica, Matko Jelavić, Željko Krušlin Kruška, Žanamari, Alya, Bojan Jambrošić, Cecilija, Dino Petrić, Davor Borno, Džentlmeni, Elio Pisak, Frano Pehar & Tarapana, Matíja, Meri Andraković, Mile Perkov i Igor Cukrov, Nina Donelli, Nina Petković te Petar Dragojević sinoć su rasplesali Vodice, ali i dobro zabavili.

Lidija Bačić i Dalibor Petko na CMC festivalu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

Za to se pobrinuo Dalibor Petko i atraktivna Lidija Bačić kojoj je simpatični voditelj nakon drugog nastupa izmjerio 'kratkoću minice'. Nakon što je uzeo metar u ruke, zaključio je kako se ovdje 'ne radi o prekratkoj minici, već o predugim nogama'.

Lidija je poznata po tome što voli pokazivati raskošne obline, a njeni nastupi uvijek obiluju i atraktivnim kostimima.

Također, pjevačica je dan ranije u vodičkom hotelu Scala predstavila svoj novi album 'Flashback'.

Više fotografija Lidije Bačić pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, promo Lidija Bačić i seksi fotografije