Jennifer Lopez otvoreno je progovorila o svom kompliciranom odnosu s majkom Guadalupe Lupe Rodriguez, tvrdeći da ju je majka tukla dok je bila dijete.

52-godišnja superzvijezda, otkrila je detalje iz svog djetinjstva u svom novom dokumentarcu za Netflix, 'Halftime'. U jednoj sceni slavna Jennifer govori: 'Ona je učinila što je morala učiniti da preživi, i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo tvrdom i bezosjećajnom. Ubijala nas je batinama'.

Lupe Roriguez (76), također se pojavljuje u filmu, priznajući da je bila stroga prema Lopez i njezinim dvjema sestrama, Leslie i Lyndi, piše NY Post.

Majke, koja je emigrirala iz Puerto Rica, odgajala je svoje tri kćeri u Bronxu zajedno sa svojim mužem Davidom od kojeg se razvela kada su djevojčice odrasle.

Dokumantarni film Halftime govori o životu Jennifer Lopez
Profimedia 

'Od njih sam uvijek imala velika očekivanja. Nije trebalo biti kritično, ali sam im samo htjela okazati da uvijek mogu bolje', rekla je Rodriguez u filmu. 'S Jennifer je bilo najtežei s njom sam se najviše sukobljavala, da budem iskrena', otkrila je majka J.Lo.

J.Lo je otišla od kuće kada je imala 18 godina nakon što se više puta sukobila s majkom oko svoje budućnosti.

Priznala je da nije bila previše posvećena školi, rekavši da su joj školske obaveze ometale plesačke. Zbog toga je napetost izmađe nje i majke sve više rasla.

'Moja mama je rekla: 'Ako ćeš živjeti u ovoj kući, završit ćeš školu i steći ćeš obrazovanje.' Jedne noći smo se jako posvađale i ja sam jednostavno otišla', prisjetila se Lopez.

Rodriguez je izjavila da je oduvijek željela da se njezine tri kćeri obrazuju kako ne bi ovisile o muškarcima.

'Bila sam daleko od savršene majke', priznala je u dokumentarcu. 'Ali ono što mogu reći je da sve što sam radila, radila sam u najboljem interesu za njih'.

Lopez u dokumentarcu opisuje svoju mamu kao 'kompliciranu' osobu, ali njih dvije su izgladile stvari i sada imaju puno bolji odnos.

Više fotografija Jennifer Lopez pogledajte u fotogaleriji.

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck na premijeri njena filma u Los Angelesu