Iako je dobro poznato pravilo da se u sukob s obitelji Kardashian-Jenner ne ulazi, jedna je poznata dama to učinila i na posljetku - nije požalila.

Naime, u pitanju je australska glazbena zvijezda Kylie Minogue koja je 2017. godine spriječila reality zvijezdu, Kylie Jenner, da zaštiti njihovo zajedničko ime. Sukob je krenuo još dvije godine ranije, u travnju 2015. godine, kada je Jenner pokušala zaštititi svoje ime kao brend za njezine kompanije u modnom i svijetu ljepote.

Kylie Jenner i Kylie Minogue
Profimedia 

Minogue i njezin pravni tim podnijeli su tužbu u veljači 2016. godine tvrdeći da je potez njezine imenjakinje Jenner oštetio njezinu reputaciju.

Nakon pregovaranja, Kylie Minogue je pobijedila, a Jennerica o ovom okršaju nikada nije javno govorila. Ipak, njezina starija imenjakinja je 2018. godine u jednom intervjuu izjavila da nema ništa protiv Jennerice te da je nikada nije ni srela, kao ni ostatak njezine obitelji osim Kendall na jednom modnom događaju.

'Provela sam cijeli svoj život gradeći i štiteći svoj brend tako da sam to morala učiniti', rekla je u jednom intervjuu pjevačica i dodala kako zna samo jednu osobu koja se zove Kylie.

Za vrijeme sudskog prepucavanja, odvjetnici Kylie Minogue tvrdili su da je ona međunarodno poznata umjetnica, humanitarka i aktivistica protiv raka dojke te da su njezino ime i kylie.com registrirani još 1996. godine. Također, iznijeli su kako je Jenner sekundarna reality osoba što najmlađoj milijarderki sigurno nije lako palo. 

Više fotografija vječno lijepe 'džepne Venere', pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kylie Minogue