Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠA VIDOJEVA SUPRUGA I U TUZI PRAVA DAMA: Ovako je pokazala da Nikolinu neizmjerno poštuje, a i s njim je bila dobra

Autor Goran Balde

Nedavno preminuli Vidoje Ristović prije braka s Nikolinom Pišek bio je oženjen za Lanu Ristović.

 Lana Ristović, prva supruga Vidoja Ristovića na njegovom sprovodu Izvor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja u 44. godini života nešto malo nakon ponoći uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Kemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti.

Imao je 2,83 promila alkohola u krvi. Utvrđeno je i da je konzumirao lijekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla izazvati smrt.

Povezane vijesti

Na 40. dan od smrti njegova supruga Nikolina Ristović otišla je na Novo groblje u Beogradu odati počast preminulom suprugu. S njom su došli i Ristovićevi najbliži, među kojima je bila njegova i nekadašnja supruga Lana.

Lana i Vidoje su u braku dobili kćer Mateu (12), a djevojčica je bila iznimno potresena očevom smrti. U braku su bili do 2011. godine, a tri godine kasnije Vidoje je s Nikolinom dobio kćer Unu Sofiju.

 Vidoje Ristović je bio s Nikolinom Ristović u braku od 2013. godine Izvor: Instagram

S prvom je suprugom ostao u dobrim odnosima. Navodno je Vidoje Lanu ostavio zbog glumice Katarine Radivojević nakon koje je u Dubrovniku upoznao Nikolinu. Da između Nikoline i Lane postoji veliko uzajamno poštovanje dokazuje činjenica da su na posljednjem  ispraćaju bile zajedno, a Lana je stajala iza Nikoline. Dok je obitelj primala sućut ljudi, Lana je čuvala Nikolininu kći Unu Sofiju.

I njihovo zajedničko posjećivanje pokazuje da im je objema obitelj na prvom mjestu. 

Podsjetimo, nakon Vidojeve smrti se navodno želi preseliti u Europu. Govori se da već neko vrijeme razmišlja koji je europski grad idealan za nastavak školovanja njihove kćeri kako bi se preselile pred kraj ljetnih praznika. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju s Unine prve baletne predstave. 

'Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam…', napisala je.

Više fotografija sa sprovoda Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image