Prošlog vikenda, sudbonosno 'da' izgovorili su domaći nogometaš Dominik Livaković i njegova odabranica Helena Matić.

Vjenčanje se održalo u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon njega slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našla su se najveća lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše Jel' ti reka 'ko.

Vjenčanje Helene Matić i Dominika Livakovića
Šime Zelić/Pixsell 

Sada je Helena na svom Instagramu objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja koje su nastale na brodu brenda 'Riva'.

Mladenka je pozirala u vjenčanici, Livaković u odijelu, a prekrasne fotografije oduševile su njezine pratitelje među kojima su neki komentirali da ih podsjećaju na scene iz filmova o Jamesu Bondu. 

Inače, Dominik i Helena u vezi su od 2017., a zaručili su se prošle godine.

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', rekla nam je u ranijem intervjuu Zagrepčanka o kojoj se malo toga znalo, a ona i njezin dragi uspjeli su zadržati svoju vezu daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Više njihovih fotografija s vjenčanja, pogledajte u našoj galeriji. 

Šime Zelić/Pixsell Vjenčanje Helene Matić i Dominika Livakovića