Pjevačica Maja Šuput od 2019. godine u braku je s Nenadom Tatarinovom, a zajedno su dobili sina Blooma. Njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali.

Naime, Nenad je i prije nego je upoznao Maju plijenio pažnju svojim stilom.

Na fotografiji iz 2015. godine pozirao je u bijeloj košulji, sakou i tamnim hlačama, a uz to je nosio mokasine.

Nenad Tatarinov prije sedam godina
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

Nenad je s godinama ostao vjeran svom modnom stilu te je poznato kako je ljubitelj papuča, natikača i neizostavnih mokasina. Tako je jedno ljeto u Dubrovniku prošetao upravo u papučama, a čini se kako su mu one brenda Dolce & Gabbana omiljene.

Nenad Tatarinov ljubitelj je papuča
Grgo Jelavic/PIXSELL 

U papučama smo ga mogli vidjeti i na fotografijama koje je Maja objavljivala na svojim društvenim mrežama, a nosio ih je i prilikom snimanja editorijala za Story. Ipak, roditelje i njihove outfite zasjenio je preslatki Bloom kojemu je to ujedno bila i prva naslovnica.

Nenad Tatarinov, Maja Šuput i Bloom na snimanju editorijala za Story
Instagram 

Nenad i Maja uvijek su modno usklađeni, a to su pokazali i na još jednoj ljetnoj fotografiji na kojoj je Nenad također nosio njemu čini se, omiljene papuče.

Inače, pažnju roditeljima najčešće ukrade presladak Bloom, a oni ne skrivaju koliko im je mališan upotpunio živote.

'Iako sam mislila da znam što je ljubav, zapravo nisam znala dok nisam rodila Blooma. Ta količina ljubav i brige ne može se ni s čim mjeriti. Nikad više neću nikoga tako voljeti', poručila je pjevačica u intervjuu, a raspričala se i o Nenadu.

'Sad mi je mnogo važnije kakav je otac nego suprug. A divan je otac. Najzahvalnija sam što je normalan čovjek koji je prihvatio to da su vikendom kad pjevam ili vodim program on i Bloom sami. Imaju svoj muški princip, igraju se, klopaju, vesele se. Bloom nije zahtjevno dijete, super se provode kad me nema. Odu na tržnicu, u šetnju, uspava ga. Razmišljala sam što da imam muža kojem bi to bilo teško iako je njegovo dijete...', zaključila je Maja.

Više fotografija preslatke obitelji pogledajte u galeriji.

Nela Fell, Instagram Maja Šuput sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim