Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEVERINA SELI IZ ZAGREBAČKOG PENTHOUSEA? S omiljenom nećakinjom navodno razgledava kuće u drugom gradu

Severina je navodno odlučila odseliti se iz Zagreba i kupiti kuću u Samoboru.

 Severina Vučković i Mia Popović su nerazdvojne.jpg Izvor: Instagram

Severina je odlučila iznajmiti prostrani penthouse u Zagrebu i s nećakinjom kupiti kuću u Samoboru, tvrdi portal 24sata.

Pjevačica navodno već neko vrijeme razgledava kuće u okolici Samobora, a tamo se, šuška se, možda preseli s obitelji svoje nećakinje Mije Popović (31).

Severina je s Miom, kćeri svoje sestre Marijane, inače jako bliska.

Ekonomistica Mia i njezin partner Ivan Lepušić žive u Severininom neposrednom susjedstvu, a upravo je Mia svojevremeno čuvala Severininog sina Aleksandra koji je obožava.

Severina je jednom prilikom otkrila kako je ona odabrala nećakinjino ime. 'Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja.'

'S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula', napisala je Severina jednom prilikom uz fotografiju s nećakinjom.

S druge strane, splitska diva ima bitno drugačiji odnos sa svojim sestrama, pa čak i Mijinom majkom.

Kako je nedavno pisao portal 24 sata, Severina je u sukobu sa sestrom Marijanom kojoj navodno brani da viđa njihovu majku Anu.

Sa starijom sestrom Marijanom Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, donedavno je bila u odličnim odnosima, no s drugom starijom sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kraj Zadra, već dugo nije u dobrim odnosima.

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za srpskog sportskog menadžera Igora Kojića.

Više Severininih fotografija pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image