Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLINA ODGOVORILA NA PROZIVKE SVOG SVEKRA: 'Nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je prisvojio'

Nikolina Ristović odgovorila je na intervju svekra Viktora Ristovića u kojem ju je prozvao.

 Nikolina Ristović i Viktor Ristović prepucavaju se oko imovine Izvor: Amir Hamzagic/ATAImages

Nikolina Ristović oglasila se nakon intervjua njezinog svekra Vidoja Ristovića koji je dao za srpske medije.

Za Jutarnji list je dala izjavu za koju je rekla da je odgovor 'na neistinite i grube insinuacije svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof'.

'Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio', istaknula je Nikolina.

 Nikolina Ristović i Miša Grof na sprovodu Vidoja Ristovića Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

'Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kći je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života sa ljubavlju brinuo', dodala je voditeljica.

Inače, Viktor je ove nedjelje dao intervju za srpski Kurir koji je privukao veliku pozornost i šokirao javnost.

'Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti inzistirala da se završi, ona ga je ubila. Ona traži bilježnice u kojima je vodio evidenciju. Hoće imati uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro', rekao je.

Osvrnuo se i na njezinu kuću u Zagrebu te je nazvao dvorcem. 'Pokojni Tuđman nije imao toliku kuću. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata', komentirao je Ristović.

'Što se pravnog dijeljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću napraviti sve kako bude trebalo. One će zauvijek biti osigurane, kao što je Vidoje Nikolininoj kćerki u London slao 12.000 funti za studij. Kćeri iz prvog braka. Ja ću ovim dvjema krasnim djevojčicama pomagati. Njoj, kao supruzi, dio od kuće može ići, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može dobiti samo dobar savjet od mene i da zadrži kćeri. Za ostalo se može samo nadati', ispričao je.

Nikolina se nakon intervjua svog svekra oglasila i objavom na Instagramu.

'Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću.

Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za sto mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće', napisala je voditeljica uz fotografiju s kćerkicom Unom Sofijom.

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje, koji je iznenada preminuo u 44. godini, bili su u braku od 2013. i dobili su kćer Unu Sofiju u prosincu 2014.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image