Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu ponosno pokazuje svoju vitku liniju, a ovih dana otišla je i korak dalje te objavila golu fotografiju.

Naime, Hana trenutno boravi na Rabu, a spomenuta fotografija nastala je u moru. 'Kao od majke rođena…ovdje ne možeš drugačije', pisalo je između ostalog u opisu.

Odmah je počelo stizati mnoštvo komplimenta, a javile su se Ella Dvornik i Gianna Apostolski koje su u komentarima ostavile emotikon vatre. 

'Hana svaka ti čast! Ova slika je dokaz da žena može apsolutno sve što si zamisli, a da opet ostane dostojna sebe! Kapa do poda!', 'Zgodna', 'Toliko estetike i seksepila u jednoj slici', 'Bravo Hana!', 'Žena sirena', 'Očekujemo pad Instagrama', 'Super si', bio je samo djelić komentara oduševljenih pratitelja.

Hana je zatm objavila i fotografiju na kojoj pozira sa suprugom te napisala kako će uskoro proslaviti 11 godina braka. 

Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković u braku su skoro 11 godina
Instagram 

Inače, bračni par je prošle godine povodom godišnjice obnovio zavjete, a Hana je tada za Story podijelila čime ju je suprug osvojio.

Hana Hadžiavdagić Tabaković i suprug Tarik Tabaković povodom desete godina braka obnovili su zavjete
Story 

'Tarik me osvojio šarmom i smislom za humor kojeg imaju samo jako inteligentne osobe. On je za mene jedan kompletan muškarac i osvaja me iz dana u dan. To su sitnice. Nije jedan od onih muškaraca koji se sjeti kupiti cvijeće samo na Valentinovo. On to radi kada najmanje očekuješ.'

Hana Hadžiavdagić Tabaković rekla je kako ju je suprug Tarik Tabaković osvojio šarmom
Privatni album 

'Poseban je i kod njega nema nikakve glume. Mojim prijateljicama je čudno kada vide da mi i nakon deset godina otvara vrata automobila. Imamo genijalni brak i slobodno mogu reći da smo prije svega veliki prijatelji, a tek onda ljubavnici. Danas se 90 posto žena udaje iz nekakvog interesa, a moja formula za uspješan brak je: udajte se isključivo iz ljubavi', poručila je tada. 

Hana Hadžiavdagić Tabaković i Tarik Tabaković imaju skladan brak
Privatni album