Milijarderka Nicola Peltz (27) i Brooklyn Beckham (23) ovih dana uživaju na medenom mjesecu u Francuskoj.

Novopečeni supružnici uživaju punim plućima u romantici, ali i u povećem društvu. Naime, s njima su i milijarderkin brat Will Peltz te kćer Quincy Jones, Kenya Kinski-Jones.

Osim u romantičnim šetnjama, sladoledu i večerama, Nicola i Brooklyn uživaju i u sunčanju te kupanju, a posbnu pozornost ovoga puta je ukrao 23-godišnji Beckhamov nasljednik koji je u kupaćima pokazao brojne tetovaže kojima je ukrasio tijela baš poput oca.

Beckhamovi obožavaju snahu Nicolu Peltz
Instagram 

Ipak, kada je u pitanju njegov otac, umirovljeni nogometaš David, koji je tiha patnja brojnih žena, jedno je sigurno: i dalje izgleda bolje od mlađih muškaraca, a među njima i svog sina prvijenca. David danas ima 47 godina.

Podsjetimo, mladi par je izgovorio sudbonosno 'da' 9. travnja u vili u Palm Beachu na Floridi pred 500 gostiju, a na vjenčanje su potrošili oko 3.5 milijuna dolara. Nicola je nedavno progovorila o najvažanijem danu za časopis Tatler.

'Bio je to najbolji dan u mom životu, cijelo vrijeme sam razmišljala: 'Udajem se za svog najboljeg prijatelja' i samo to je važno. Prije vjenčanja, puno se pričalo i o predbračnom ugovoru koji je Beckhamov nasljednik morao potpisati kako bi milijarderka zaštitila svoje vrtoglavo bogatstvo.

Iako su David i Victoria imućni te su uvijek mogli priuštiti sve kćeri i trojici sinova, njihova imovina od 380 milijuna funti je gotovo tri puta manja od one Nicolina oca Nelsona, američkog financijera. Tako Brooklyn neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

Mladi fotograf pristao ga je potpisati bez rasprave, no navodno je ovaj komad papira loše 'sjeo' njegovim roditeljima, Davidu i Victoriji koji su objeručke prihvatili Nicolu u obitelj.

Zanimljivo je da su američki mediji svojedobno izvijestili da je kontroverzna glumica Bella Thorne 2015. nazvala Nicolu 'zlom holivudskom curom'.

Brooklyn Beckham je ukrasio tijelo brojnim tetovažama
Profimedia 

'Bavi se glumom i jako, jako je zla. Držim se daleko od nje pod svaku cijenu. Nikad je ne pozdravljam. Njezina braća i sestre nisu zli poput nje. Ona je jednostavno takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je što je ona milijarderka od malih nogu i nikada nije morala raditi za nešto u svome životu', ispričala je Bella u intervjuu.

No po načinu na koji Brooklyn gleda svoju lijepu suprugu, očito je da ne obraća pažnju na takve komentare.

Više fotografija mladog bračnog para s medenog mjeseca pogledajte u galeriji.

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu