Raskošno vjenčanje mlade milijarderke Nicole Peltz (27) i Brooklyna Beckhama (23) na koje je potrošeno oko 3.5 milijuna dolara tjednima je bila tema o kojoj se pričalo.

Par je izgovorio sudbonosno 'da' 9. travnja u vili u Palm Beachu na Floridi pred 500 gostiju, a Nicola je sada progovorila o svadbi za časopis Tatler.

'Bio je to najbolji dan u mom životu, cijelo vrijeme sam razmišljala: 'Udajem se za svog najboljeg prijatelja' i samo to je važno', ispričala je glumica.

Nicola i Brooklyn imali su na vjenčanju brojne zvijezde među kojima su bili Gordon Ramsay, Eva Longoria, supružnici Tom Brady i Gisele Bundchen, Mel C, Serena i Venus Williams. Glumica je priznala da je njezina majka Claudia Heffner Peltz spontano pozvala proslavljene sestre, tenisačice Venus i Serenu, iako nisu prijateljice njihove obitelji.

'Srela ih je na dobrotvornom događanju i ispričala mi je: 'Rekla sam im da dođu ako žele'', otkrila je Nicola u intervjuu zanimljiv potez svoje mame koji baš nije utjecao na njenu svadbu s obzirom na raskoš i činjenicu da se bogatstvo njezina oca Nelsona Peltza procjenjuje na 1.3 milijardi funti.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se na imanju njenih roditelja 9. travnja
Profimedia 

'To je tako nevjerojatno - te žene su najljepše, najuspješnije ikone ikada', istaknula je glumica.

Inače, prije vjenčanja Nicole i Brooklyna u javnost je procurila vijest da su potpisali predbračni ugovor. Naime, američki financijer je tako želio zaštititi bogatstvo i sin Davida i Victorije Beckham neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

Iako su David i Victoria imućni te su uvijek mogli priuštiti sve kćeri i trojici sinova, njihova imovina od 380 milijuna funti je gotovo tri puta manja od one Nicolina oca Nelsona. Predbračni ugovor je, kako su pisali britanski mediji, iznenadio Brooklyna i njegovu obitelj, no pristao ga je potpisati.

Zanimljivo je da Nicolu nazivaju zlom curom, a ima šestero braće i jednu sestru i najmlađe je dijete u obitelji. Nekada je igrala hokej i htjela se baviti time profesionalno, no onda se zaljubila u glumu.

Slava je bila za nju neizostavna s obzirom da je kći milijardera, a 2016. se o Nicoli pisalo jer je bila u vezi s Justinom Bieberom. Ljubila je i Anwara Hadida, brata poznatih manekenki Belle i Gigi Hadid.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz zajedno su oko dvije godine
Profimedia 

Američki mediji su svojedobno izvijestili da ju je Bella Thorne 2015. nazvala 'zlom holivudskom curom'.

'Bavi se glumom i jako, jako je zla. Držim se daleko od nje pod svaku cijenu. Nikad je ne pozdravljam. Njezina braća i sestre nisu zli poput nje. Ona je jednostavno takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je što je ona milijarderka od malih nogu i nikada nije morala raditi za nešto u svome životu', ispričala je Bella u intervjuu.

Više fotografija Nicole i Brooklyna pogledajte u galeriji. 

Profimedia Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine